Με τη συνδρομή και ιδιωτών ιατρών η τελευταία ενημερωτική εκδήλωση της σεζόν από το Κέντρο Υγειάς Ορεστιάδας

Συντάκτης Νίκος Πατούνας 13 Μαΐου, 2024 11:26
Swiss Approval

Με τη συνδρομή και ιδιωτών ιατρών η τελευταία ενημερωτική εκδήλωση της σεζόν από το Κέντρο Υγειάς Ορεστιάδας

Την Τετάρτη 15 Μαΐου στις 18:30΄ θα πραγματοποιηθεί στο Πολιτιστικό Πολύκεντρο του Δήμου Ορεστιάδας μία ακόμη επιστημονική εκδήλωση που διοργανώνει προς ενημέρωση του τοπικού πληθυσμού το Κέντρο Υγείας Ορεστιάδας. Αυτή το φορά το θέμα αφορά σε νοσήματα του Μυοσκελετικού και Συνδετικού Ιστού όπως: Οσφυοσχιαλγία – Οστεοαρθρίτιδες – Οστεοπόρωση – Ρευματοειδής Αρθρίτιδα∙ θέματα που ενδιαφέρουν ευρεία στρώματα του πληθυσμού.

Σύμφωνα με τον Επιστημονικά Υπεύθυνο του Κέντρου Υγείας Ορεστιάδας, ιατρό Χρήστο Παπαθανάκη, ο οποίος μίλησε στο Ράδιο Έβρος: “Μια σημαντική διαφορά αυτής της ημερίδας, σε σχέση με τις προηγούμενες που έχουμε διοργανώσει, είναι η συμμετοχή στο πάνελ των ομιλητών εξαίρετων συναδέλφων που δραστηριοποιούνται στον ιδιωτικό τομέα. Τους ευχαριστώ από καρδιάς και ευελπιστώ και σε ανάλογη συμμετοχή και στις μελλοντικές ημερίδες μας”.

Swiss Approval

Συγκεκριμένα, οι ομιλητές και τα θέματα που θα αναπτύξουν είναι:

  • Ζαφειρόπουλος Γεώργιος, Επιμελητής Α΄ Γενικής Ιατρικής ΚΥΟ: “Οσφυοϊσχιαλγία: κλινική εικόνα, διάγνωση, θεραπεία”
  • Τουζόπουλος Παναγιώτης, Ορθοπεδικός Χειρουργός: “Οστεοαρθρίτιδες: κλινική εικόνα, διάγνωση, θεραπεία (συντηρητική και χειρουργική)”
  • Στάικος Χρήστος, Ορθοπεδικός Χειρουργός: “Οστεοπόρωση: κλινική εικόνα, διάγνωση, θεραπεία”
  • Καμπάκης Γεώργιος, Ρευματολόγος: “Ρευματοειδής Αρθρίτιδα: κλινική εικόνα, διάγνωση, θεραπεία”

Η εκδήλωση εντάσσεται στο πλαίσιο των προγραμμάτων Ενημέρωσης και Πρόληψης της 4ης ΥΠΕ και του Κέντρου Υγείας Ορεστιάδας.

Αυτή θα είναι και η τελευταία επιστημονική ενημερωτική εκδήλωση για την τρέχουσα σεζόν από το Κέντρο Υγείας Ορεστιάδας. Ήδη, όμως, με την έναρξη της φθινοπωρινής περιόδου, έχουν προγραμματιστεί άλλες δύο χρήσιμες εκδηλώσεις. Εξηγεί ο κ. Παπαθανάκης: “Μετά την καλοκαιρινή διακοπή θα επανέλθουμε στη φθινοπωρινή περίοδο με ενδιαφέρουσες ημερίδες που θα ασχοληθούν με θέματα όπως: Άγχος, με συμμετοχή και συνδιοργάνωση του Κέντρου Ψυχικής Υγείας Ορεστιάδος, και Ίλιγγος – Νευραλγίες – Κεφαλαλγίες“.


Συντάκτης Νίκος Πατούνας 13 Μαΐου, 2024 11:26

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV