Έκτακτη ενημέρωση από τον δήμο Αλεξανδρούπολης-Τι γίνεται με τις ζημιές

Συντάκτης Νewsroom 11 Ιουλίου, 2019 11:25

Έκτακτη ενημέρωση από τον δήμο Αλεξανδρούπολης-Τι γίνεται με τις ζημιές

Έκτακτη ανακοίνωση λόγω των χθεσινών καιρικών φαινομένων αλλά και των ζημιών που δημιουργήθηκαν  εξέδωσε ο δήμος Αλεξανδρούπολης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Μεγάλης έντασης βροχόπτωση που συνοδεύτηκε από ισχυρή χαλαζόπτωση και θυελλώδεις ανέμους σημειώθηκε τις απογευματινές και βραδινές ώρες της Τετάρτης 10 Ιουλίου 2019, σε περιοχές των Δημοτικών Κοινοτήτων Μάκρης και Συκκοράχης του δήμου Αλεξανδρούπολης.

Αποτέλεσμα της κακοκαιρίας – χαλαζόπτωσης ήταν η πτώση δέντρων, ενώ υλικές ζημιές υπέστησαν κατοικίες, αυτοκίνητα, αποθήκες και επιχειρήσεις.

Ο δήμος Αλεξανδρούπολης και η Πυροσβεστική Υπηρεσία επιχειρούν από πρώτη στιγμή στην περιοχή με μηχανήματα και ανθρώπινο δυναμικό για την αποκατάσταση των ζημιών.

Επίσης άμεσα θα μεταβεί κλιμάκιο του δήμου προκειμένου να γίνει μια πρώτη καταγραφή και εκτίμηση της έκτασης των ζημιών.

Οι δημότες που επλήγησαν από την καταστροφική χαλαζόπτωση μπορούν να υποβάλουν αίτηση εκτίμησης των ζημιών που υπέστησαν, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες (07:00 -15:00), στο κεντρικό δημαρχείο και στον 1ο όροφο, στο γραφείο πρωτοκόλλου.   


Συντάκτης Νewsroom 11 Ιουλίου, 2019 11:25

Συνεντεύξεις

NALMPANTIS200

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV