Δυναμώνουν τα μπλόκα του Έβρου – Νέος αποκλεισμός του Τελωνείου Ορμενίου την Τρίτη

Συντάκτης Νίκος Πατούνας 16 Φεβρουαρίου, 2024 12:11

Δυναμώνουν τα  μπλόκα του Έβρου – Νέος αποκλεισμός του Τελωνείου Ορμενίου την Τρίτη

Τη συνέχιση των κινητοποιήσεων αποφάσισαν χθες στην πανελλαδική σύσκεψή τους οι αγρότες από όλη την Ελλάδα που συγκεντρώθηκα στη Λάρισα. Από τον Βόρειο Έβρο και το μπλόκο των Καστανεών συμμετείχαν 7 εκπρόσωποι από τους Αγροτικούς Συλλόγους Τριγώνου, Νέας Βύσσας, Ορεστιάδας και Διδυμοτείχου. Αντίστοιχα συμμετείχε αντιπροσωπεία και από το μπλόκο του Τελωνείου Κήπων, του Αγροτικού Συλλόγου Αλεξανδρούπολης.

Μιλώντας στο Ράδιο Έβρος και στην εκπομπή Εβροσκόπιο ο εκπρόσωπος του συντονιστικού από το μπλόκο των Καστανεών Δημήτρης Δρακούδης, τόνισε ότι ο αγώνας συνεχίζεται μέχρι τη δικαίωση των αιτημάτων, γι’ αυτό την ώρα του πανελλαδικού συλλαλητηρίου στο Σύνταγμα, οι αγρότες του Βορείου Έβρου θα αποκλείσουν συμβολικά το Τελωνείο Ορμενίου, όπως αντίστοιχα θα αποκλειστεί την ίδια ώρα και το τελωνείο των Κήπων, την Τρίτη από τις 12 το μεσημέρι.


Εντωμεταξύ, όπως ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Δρακούδης, το μπλόκο των Καστανεών δυναμώνει, καθώς ενισχύεται διαρκώς με νέους αγρότες που συμμετέχουν στον αγώνα από το Διδυμότειχο ως το Τρίγωνο. Στο σημείο βρίσκονται ήδη πάνω από 150 τρακτέρ και αναμένονται και άλλα τις επόμενες μέρες, αφού όσα ανακοινώθηκαν από τον πρωθυπουργό την περασμένη Τρίτη, όχι μόνο δεν ικανοποίησαν τον αγροτικό κόσμο, αλλά ενίσχυσαν περισσότερο τη δυναμική των κινητοποιήσεων.

Ακούστε αναλυτικά:


Συντάκτης Νίκος Πατούνας 16 Φεβρουαρίου, 2024 12:11

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV