Δωρεά υλικού στο 2ο Δημοτικό Ορεστιάδας από τον Όμιλο Αντισφαίρισης Ορεστιάδας

Συντάκτης Νewsroom Νοέμβριος 9, 2017 10:17

Δωρεά υλικού στο 2ο Δημοτικό Ορεστιάδας από τον Όμιλο Αντισφαίρισης Ορεστιάδας

Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Ορεστιάδας, σε συνέχεια των δράσεων που πραγματοποιεί με σκοπό την εξάπλωση του αθλήματος της αντισφαίρισης στην περιοχή, πραγματοποίησε δωρεά τεχνικού υλικού αντισφαίρισης στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Ορεστιάδας.

Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Ορεστιάδας στο πλαίσιο των δράσεων του με σκοπό την γνωριμία των παιδιών με το άθλημα της αντισφαίρισης έχει διοργανώσει και υλοποιήσει δράσεις στην περιοχή της Ορεστιάδας όπως το επιμορφωτικό σεμινάριο αντισφαίρισης για εκπαιδευτικούς φυσικής αγωγής στις 11 Μαρτίου αλλά και επισκέψεις σε σχολεία με αφορμή την Πανελλήνια Σχολική Ημέρα Αθλητισμού στις 2 Οκτωβρίου και πλέον συνεχίζει με την δωρεά τεχνικού υλικού αντισφαίρισης.

Τα μέλη του Δ.Σ. του Ομίλου Αντισφαίρισης Ορεστιάδας σήμερα στις 10 το πρωί πραγματοποίησαν την παράδοση του τεχνικού υλικού, που περιλαμβάνει 1 φιλέ, ρακέτες και μπάλες τένις, στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Ορεστιάδας. Την δωρεά παρέλαβαν η Διευθύντρια και ο γυμναστής του 2ου Δημοτικού Σχολείου.

Ο Ο.Α.Ο. πρόκειται να συνεχίσει τις δράσεις του με αντίστοιχες δωρεές που θα ακολουθήσουν και σε άλλα σχολεία της περιοχής.


Συντάκτης Νewsroom Νοέμβριος 9, 2017 10:17
RadioEvrosAPPS

Συνεντεύξεις

Ράδιο Έβρος TV

Πρωτοσέλιδα

Εγγραφείτε στο Newsletter