Δύο ηλεκτροκίνητα οχήματα έφτασαν και στον Δήμο Αλεξανδρούπολης

Συντάκτης Νewsroom Ιούλιος 31, 2018 10:33

Δύο ηλεκτροκίνητα οχήματα έφτασαν και στον Δήμο Αλεξανδρούπολης

Παραλαβή δύο ηλεκτροκίνητων οχημάτων από το ΚΕ.ΠΑ.Κ.Υ

Την Δευτέρα 30 Ιουλίου 2018 παρελήφθησαν από το ΚΕ.ΠΑ.Κ.Υ, δύο ηλεκτροκίνητα οχήματα που κινούνται με ενέργεια, η οποία αποθηκεύεται σε επαναφορτιζόμενες συστοιχίες συσσωρευτών (μπαταρίες). Τα αυτοκίνητα θα φορτίζουν τους συσσωρευτές τους, δωρεάν, από την εγκατάσταση παραγωγής ρεύματος με φωτοβολταϊκά που έχει εγκατασταθεί στο κτήριο του Πολυκοινωνικού του Δήμου Αλεξανδρούπολης, επομένως δε θα έχουν δαπάνη για να κινούνται, δε ρυπαίνουν το περιβάλλον και δεν έχουν τέλη κυκλοφορίας.

Θα χρησιμοποιηθούν για τις επισκέψεις των κοινωνικών λειτουργών, για τη διακίνηση αλληλογραφίας και προσωπικού, για τις ανάγκες των παιδικών σταθμών ακόμη και για τη διανομή φαγητού και όπου αλλού χρειάζεται. Πρόκειται για μια πρωτοποριακή κίνηση του Δήμου με προοπτική αύξησης του στόλου, με πολλαπλά οφέλη για το περιβάλλον και τους δημότες που εξυπηρετούνται από τις κοινωνικές δομές του Δήμου Αλεξανδρούπολης που λειτουργούν στο Πολυκοινωνικό (ΚΕ.ΠΑ.Κ.Υ)

Υπενθυμίζεται ότι δύο παρόμοια ηλεκτροκίνητα οχήματα προμηθεύτηκε πριν λίγους μήνες και ο Δήμος Ορεστιάδας με σκοπό να χρησιμοποιηθούν για τις υπηρεσιακές ανάγκες μετακίνησης του προσωπικού της Δημοτικής Αστυνομίας και του επιστημονικού προσωπικού του Αυτοτελούς Τμήματος Κοινωνικής Προστασίας Παιδείας & Πολιτισμού. (δείτε το θέμα ΕΔΩ)


Συντάκτης Νewsroom Ιούλιος 31, 2018 10:33

Συνεντεύξεις

NALMPANTIS200
Μουρμούρια

Ράδιο Έβρος TV

Εγγραφείτε στο Newsletter