Διπλό φονικό στον Προφήτη Ηλία Καβάλας

Συντάκτης Σταυρούλα Αγελαδαράκη Σεπτέμβριος 6, 2018 18:12

Διπλό φονικό στον Προφήτη Ηλία Καβάλας

Για το διπλό έγκλημα που σημειώθηκε σήμερα στον Προφήτη Ηλία Καβάλας και έχει συγκλονίσει την κοινωνία μίλησε στο ΡΑΔΙΟ ΕΒΡΟΣ και στην εκπομπή του Δημήτρη Μηλίκα “Άκου τι συμβαίνει” ο δημοσιογράφος του ΕΝΑ Channel Απόστολος Ατζεμιδάκης.

Στις 11 σήμερα το πρωί της Πέμπτης 6 Σεπτεμβρίου ηλικιωμένο ζευγάρι βρέθηκε κατακρεουργημένο από μαχαιριές μέσα στην οικία του.

Ο 85χρονος άνδρας και η 80χρονη σύζυγός του βρέθηκαν νεκροί μέσα στο σπίτι τους με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν ότι φέρουν πάρα πολλά τραύματα από μαχαίρι. Βασικός ύποπτος της διπλής δολοφονίας είναι ο 24χρονος εγγονός τους.

Ο 24χρονος εγγονός του ζευγαριού, σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων αντιμετώπιζε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα και είχε μάλιστα εισαχθεί στην ψυχιατρική κλινική του Νοσοκομείου Καβάλας ενώ δεν αποκλείεται η αιτία του εγκλήματος να ήταν μια διαφωνία του 24χρονου με το ηλικιωμένο ζευγάρι. Ακόμη ο 24χρονος προσφάτως είχε και μία ερωτική απογοήτευση η οποία τον είχε ταράξει αρκετά.

Για το έγκλημα δεν έχει ερευνηθεί κάποια άλλη περίπτωση καθώς σύμφωνα με μία μαρτυρία, γύρω στις 11:00 ένας από τους δύο ηλικιωμένους ακούστηκε να φωνάζει ζητώντας βοήθεια και ένας κάτοικος είχε προστρέξει ωστόσο ήταν αργά και δεν μπόρεσε να κάνει κάτι καθώς και οι δύο ηλικιωμένοι ήταν ήδη νεκροί. Εκείνη την ώρα ο φερόμενος ως δράστης εγγονός του ζευγαριού έφευγε από το σπίτι και μάλιστα “γυρνούσε στη γειτονιά με ένα παγωμένο βλέμμα” όπως περιέγραψαν χαρακτηριστικά κάτοικοι στο ΕΝΑ Channel.

Ο 24χρονος έχει περάσει στη διαδικασία της ανάκρισης ενώ οι σοροί των δύο άτυχων ηλικιωμένων βρίσκονται στην ιατροδικαστική υπηρεσία στην Κομοτηνή όπου θα εξεταστούν από τον ιατροδικαστή Νικόλαο Κιφνίδη. Η είδηση του διπλού εγκλήματος συγκλόνισε όλη την τοπική κοινωνία της Καβάλας και ιδιαίτερα τους κατοίκους της συγκεκριμένης συνοικίας.

Ο δράστης κατά την ανάκριση στην Αστυνομική Διεύθυνση Καβάλας ομολόγησε την πράξη του, χωρίς ωστόσο ακόμα να έχουν γίνει γνωστά τα αίτια που τον οδήγησαν στην αποτρόπαια πράξη ή τι διημείφθη ανάμεσα στον ίδιο και τους ηλικιωμένους.


Συντάκτης Σταυρούλα Αγελαδαράκη Σεπτέμβριος 6, 2018 18:12

Συνεντεύξεις

Μουρμούρια

Ράδιο Έβρος TV

Εγγραφείτε στο Newsletter