Δυο θανατηφόρα τροχαία σε ένα 24ωρο στην Ξάνθη – Νεκροί ένας 38χρονος και ένα παιδί 3 ετών

Συντάκτης Νewsroom 19 Σεπτεμβρίου, 2022 11:49

Δυο θανατηφόρα τροχαία σε ένα 24ωρο στην Ξάνθη – Νεκροί ένας 38χρονος και ένα παιδί 3 ετών

Δυο θανατηφόρα τροχαία δυστυχήματα καταγράφηκαν μέσα σε ένα 24ωρο στην Περιοχή της Ξάνθης – Ένα παιδί μόλις 3 ετών και ένας 38χρονος νεκροί αφού παρασύρθηκαν από οχήματα σε δυο διαφορετικές περιπτώσεις

Την παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου καταγράφηκε το πρώτο χρονικά τροχαίο στην Εθνική οδού Ξάνθης – Πόρτο Λάγους, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 71χρονος ημεδαπός παρέσυρε 38χρονο ημεδαπό, ο οποίος κινούνταν πεζός. Ο 38χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου κατέληξε

Ένα 24ωρο αργότερα και δεύτερο τραγικό τροχαίο συνέβη το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου το μεσημέρι στην πόλη της Ξάνθης όπου 49χρονος παρέσυρε 3χρονο αγόρι με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του παιδιού.


Οι ανακοινώσεις της αστυνομίας:

Παράσυρση ανηλίκου από Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο με θανάσιμο τραυματισμό  

Την 17-9-2022 το μεσημέρι στην πόλη της Ξάνθης, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 49χρονος ημεδαπός παρέσυρε ανήλικο αγόρι, 3 ετών, που κινούνταν πεζό στο οδόστρωμα, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του ανήλικου, ο οποίος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης. Προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του ατυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Ξάνθης.

Θανατηφόρο τροχαίο

Την 16-9-2022 το βράδυ, στο 2ο χιλιόμετρο της Εθνικής οδού Ξάνθης – Πόρτο Λάγους, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 71χρονος ημεδαπός παρέσυρε 38χρονο ημεδαπό, ο οποίος κινούνταν πεζός στο οδόστρωμα. Αποτέλεσμα του τροχαίου ήταν ο τραυματισμός των δύο ημεδαπών, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης, όπου ο 38χρονος λίγη ώρα αργότερα κατέληξε. Προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του ατυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Ξάνθης.


Συντάκτης Νewsroom 19 Σεπτεμβρίου, 2022 11:49

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV