Στην Ορεστιάδα προσωρινά το Τμ. Ψυχολογίας προτείνει η “Δημοτική Επαναφορά”

Συντάκτης Νίκος Πατούνας 8 Μαΐου, 2022 17:22

Στην Ορεστιάδα προσωρινά το Τμ. Ψυχολογίας προτείνει η “Δημοτική Επαναφορά”

Με αφορμή το σημερινό δημοσίευμα “Τίτλοι τέλους για την Ψυχολογία στο Διδυμότειχο” του radioevros.gr, ο συνδυασμός “Δημοτική Επαναφορά” καταθέτει πρόταση προς τους δύο δημάρχους του Βορείου Έβρου, Βασίλη Μαυρίδη και Ρωμύλο Χατζηγιάννογλου να φιλοξενηθεί προσωρινά το υπό ίδρυση Τμήμα Ψυχολογίας στις εγκαταστάσεις του Δ.Π.Θ. στην Ορεστιάδα. “Για όσο καιρό χρειάζεται ο γειτονικός – αδελφός δήμος να προετοιμαστεί“, αναφέρει χαρακτηριστικά ο επικεφαλής του συνδυασμού Χρήστος Καζαλτζής, “προκειμένου να μη χαθεί για πάντα η σχολή της ψυχολογίας στο Διδυμότειχο”.

Αναλυτικά:

Η “ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ” προτείνει την άμεση ενεργοποίηση των αντανακλαστικών του δημάρχου Ορεστιάδας και των συνεργατών του, προκειμένου να μη χαθεί για πάντα η σχολή της ψυχολογίας στο Διδυμότειχο.

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα στο radioevros.gr, την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να ανακοινωθεί ο φετινός αριθμός των εισακτέων στα πανεπιστήμια της χώρας, χωρίς να περιλαμβάνεται η εν λόγω σχολή.

Προτείνουμε λοιπόν ο κ. Μαυρίδης (δήμαρχος Ορεστιάδας), σε συνεργασία με τον κ. Χατζηγιάννογλου (δήμαρχο Διδ/χου), να ζητήσουν την προσωρινή στέγαση της σχολής, για το ακαδημαϊκό έτος που έρχεται, στις εγκαταστάσεις του Δημοκρίτειου στην Ορεστιάδα και για όσο καιρό χρειάζεται ο γειτονικός – αδελφός δήμος να προετοιμαστεί.

Νομίζουμε πως είναι η ώρα να φανεί το ενδιαφέρον του κράτους και για το Βόρειο Έβρο!

— Ανανέωση άρθρου:

  • Για το θέμα μίλησε το πρωί της Δευτέρας στο Ράδιο Έβρος και στην εκπομπή Εβροσκόπιο ο Χρ. Καζαλτζής:

Συντάκτης Νίκος Πατούνας 8 Μαΐου, 2022 17:22

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV