Δ. Δαρούσης, Αντιδήμαρχος Τυχερού: “Από την Βίκυ δεν θα το περίμενε κανείς”

Συντάκτης Σταυρούλα Αγελαδαράκη 21 Φεβρουαρίου, 2023 11:11
Swiss Approval

Δ. Δαρούσης, Αντιδήμαρχος Τυχερού: “Από την Βίκυ δεν θα το περίμενε κανείς”

Δύσκολη η επόμενη ημέρα και πένθιμο το κλίμα που επικρατεί στο Τυχερό Έβρου και σήμερα, Τρίτη, μετά την χθεσινή είδηση για το χαμό της 28χρονης Βίκυς

Μιλώντας σήμερα στο ΡΑΔΙΟ ΕΒΡΟΣ και στην εκπομπή “Εβροσκόπιο” ο Αντιδήμαρχος Τυχερού Δημήτρης Δαρούσης εξέφρασε το σοκ που βιώνουν οι κάτοικοι του Τυχερού, ενώ για την αυτοχειρία, που εξετάζουν ως κύρια αιτία θανάτου της 28χρονης οι αρχές, είπε λακωνικά “Από την Βίκυ δεν θα το περίμενε κανείς“.

Ο κ. Δαρούσης περιέγραψε ένα κορίτσι ιδιαίτερα δραστήριο και ενεργό σε όλες τις πολιτιστικές δράσεις και στις εκδηλώσεις “δεν έχανε συναυλία του Φεστιβάλ το καλοκαίρι” ανέφερε χαρακτηριστικά, μεταξύ άλλων, ενώ και για το καρναβάλι του Τυχερού βοηθούσε μέχρι τελευταία στιγμή στα σχέδια, στην κατασκευή αρμάτων, στον σχεδιασμό, είχε άλλωστε και ιδιαίτερη κλίση στην ζωγραφική. Παράλληλα και το κοντινό της περιβάλλον ανέφερε πως είχε και αυτές τις τελευταίες ημέρες ενθουσιασμό για την επερχόμενη παρέλαση και κανόνιζε συναντήσεις. Συνοπτικά, τίποτα δεν προμήνυε το τραγικό της τέλος.


Υπενθυμίζεται πως οι αρχές θεωρούν πιθανότερη αιτία θανάτου την αυτοχειρία ωστόσο ακόμη συνεχίζεται η έρευνα και παραμένουν όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά, ενώ αναμένεται, πιθανότερο εντός της ημέρας, και το πόρισμα του ιατροδικαστή Παύλου Παυλίδη. Ο κ. Δαρούσης πρόσθεσε πως ακόμα δεν έχει γνωστοποιηθεί από την οικογένεια της 28χρονης τίποτα σχετικά με την κηδεία της.

Όπως ανακοινώθηκε επίσημα και χθες, η καρναβαλική παρέλαση της Κυριακής στο Τυχερό ακυρώθηκε λόγω πένθους ωστόσο θα γίνουν κανονικά τα Κούλουμα στην Λίμνη του Τυχερού την Καθαρά Δευτέρα, σε ήπιο κλίμα, υπό την σκιά του τραγικού γεγονότος.

Ακούστε αναλυτικά: >> ΕΔΩ


Συντάκτης Σταυρούλα Αγελαδαράκη 21 Φεβρουαρίου, 2023 11:11

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV