Άστραψε και βρόντηξε ο Γκατζίδης για «Λευκή Νύχτα» και επίσκεψη ΝΔ

Συντάκτης Σοφιανός Κανταρίδης Σεπτέμβριος 6, 2019 13:06

Άστραψε και βρόντηξε ο Γκατζίδης για «Λευκή Νύχτα» και επίσκεψη ΝΔ

Στον αέρα του ΡΑΔΙΟ ΕΒΡΟΣ μίλησε ο δημοτικός σύμβουλος της «Λαϊκής Συσπείρωσης Ορεστιάδας» κ. Σταμάτης Γκατζίδης σχολιάζοντας την επιστολή της «Οργάνωσης ΚΚΕ Ορεστιάδας» η οποία αναφερόταν στην επίσκεψη του κλιμακίου της Νέας Δημοκρατίας στην περιοχή. Επίσης σχολίασε την αύξηση της τιμής του τσίπουρου και της  τσικουδιάς όπου σύμφωνα με τον ίδιο θα είναι καταστροφική καθώς η τιμή θα δεκαπλασιαστεί. Στη συνέχεια σχολίασε την συνέντευξη του κ. Τσομπανίδη στο ΡΑΔΙΟ ΕΒΡΟΣ αλλά και την πρώτη «Λευκή Νύχτα» Ορεστιάδας λέγοντας πως έγιναν δεκάδες παραβάσεις κατά των εργαζομένων και τέλος ανακοίνωσε πως θα γίνουν κινητοποιήσεις του ΚΚΕ έξω από την ΔΕΗ Ορεστιάδας και Αλεξανδρούπολης την Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου.

Αναλυτικά το σχόλιο της Κ.Ο Ορεστιάδας του ΚΚΕ σχετικά με την επίσκεψη του κλιμακίου  της Ν.Δ στην Ορεστιάδα «Οργάνωσης ΚΚΕ Ορεστιάδας»:

«Χωρίς καμιά ουσία ήταν η πρόσφατη επίσκεψη του πολυμελούς κλιμακίου  της Ν.Δ στην Ορεστιάδα.   Καμιά συγκεκριμένη απάντηση στα πολλά  και χρονίζοντα  προβλήματα που «καίνε» την περιοχή μας.  Να υπογραμμίσουμε ακόμα ότι  το κλιμάκιο  απέφυγε να συναντηθεί  με τους εκπροσώπους  των φορέων της περιοχής μας ,  τους εκπροσώπους των εργαζομένων, των αγροτών, των  αυτοαπασχολούμενων, των επαγγελματιών, των εκπαιδευτικών , των συνταξιούχων, των ανέργων, των φοιτητών,  για να ακούσουν από πρώτο χέρι  τους καημούς και τα βάσανά τους.

Τι να τους πουν άλλωστε , ότι συνεχίζουν και αυτοί στις ίδιες ράγες που καθορίζουν οι κανονισμοί  της ΕΕ και οι νόμοι των μνημονίων;  Τι να πουν στους αγρότες  ότι συνεχίζουν  να εφαρμόζουν πιστά,  όπως και οι προηγούμενοι,  τις ντιρεκτίβες της ΚΑΠ;

Κύριοι της Ν.Δ   η περιοχή μας βρίσκεται σε οριακό σημείο η ακατάσχετη πληθυσμιακή και οικονομική αιμορραγία    την έχουν  οδηγήσει στον μαρασμό και  την εγκατάλειψη  και δεν προσφέρεται   για επικοινωνιακά παιχνιδάκια.

Οι εργαζόμενοι της περιοχής μας να βγάλουν τα δικά τους πολιτικά συμπεράσματα.  Να γυρίσουν την πλάτη τους  στο ψεύτικο δικομματικό καυγά  που στήνουν η Ν.Δ και ο ΣΥΡΙΖΑ με τη βοήθεια των ΜΜΕ και οι δυο  πιστεύουν στο ίδιο  Θεό,  ορκίζονται πίστη στο ίδιο «ευαγγέλιο»,   αυτό  της ΕΕ.

Η ελπίδα  για τους εργαζόμενους βρίσκεται στην οργάνωση, το  συντονισμό,  τον αγώνα , τη σύγκρουση με τις αντιλαϊκές πολιτικές,   που μαυρίζουν τη ζωή τους».

Ακούστε αναλυτικά τα όσα είπε ο κ. Σταμάτης Γκατζίδης στον αέρα του ΡΑΔΙΟ ΕΒΡΟΣ:


Συντάκτης Σοφιανός Κανταρίδης Σεπτέμβριος 6, 2019 13:06

Συνεντεύξεις

Μουρμούρια
Μουρμούρια

Ράδιο Έβρος TV