Αποκαθίσταται η υδροδότηση σε περιοχές του Διδυμοτείχου

Συντάκτης Σταυρούλα Αγελαδαράκη Ιανουάριος 10, 2019 11:49

Αποκαθίσταται η υδροδότηση σε περιοχές του Διδυμοτείχου

Αποκαθίσταται, όπως όλα δείχνουν, μετά από πέντε ημέρες η υδροδότηση σε περιοχές της πόλης του Διδυμοτείχου οι οποίες βρέθηκαν χωρίς νερό εν μέσω χιονιά.

Χωρίς το βασικό αγαθό, το νερό, έμειναν για πέντε ημέρες κάτοικοι σε περιοχές του Διδυμοτείχου ενώ οι πολύ χαμηλές θερμοκρασίες και το χιόνι δυσκόλευαν ακόμα περισσότερο την κατάσταση.

Είναι γνωστό πως δεν είναι η πρώτη φορά που το Διδυμότειχο αντιμετωπίζει προβλήματα ύδρευσης καθώς μόλις το καλοκαίρι περιοχές τις πόλης βρέθηκαν χωρίς νερό για αρκετές ημέρες γεγονός που είχε οδηγήσει σε μεγάλα προβλήματα, διαμαρτυρίες και έκτακτα μέτρα αντιμετώπισης του προβλήματος.

Η ΔΕΥΑ Διδυμοτείχου είχε ανακοινώσει πριν από μερικές ημέρες πως η βλάβη εντοπίζεται στο αντλιοστάσιο του Βάλτου ενώ είχαν διανεμηθεί και εμφιαλωμένα νερά σε περιοχές που αντιμετώπιζαν πρόβλημα υδροδότησης.

Ωστόσο επιστρέφει επιτέλους σήμερα η υδροδότηση στις περιοχές που είχαν μείνει χωρίς νερό αυτό το διάστημα καθώς σε σημερινή ανακοίνωσή της η ΔΕΥΑΔ ενημέρωσε πως “η βλάβη που δημιουργήθηκε αυτές τις μέρες αποκαταστάθηκε με την αντικατάσταση του ηλεκτρολογικού πίνακα και πλέον όλες οι περιοχές του Διδυμοτείχου υδροδοτούνται κανονικά”.


Συντάκτης Σταυρούλα Αγελαδαράκη Ιανουάριος 10, 2019 11:49

Συνεντεύξεις

Μουρμούρια
NALMPANTIS200

Ράδιο Έβρος TV

Εγγραφείτε στο Newsletter