Ανοικτό Εργαστήρι Κεραμικής στην αυλή της Δημοτικής Βιβλιοθήκης

Συντάκτης Ιουλία Νιχωρίτη Σεπτέμβριος 10, 2019 10:51

Ανοικτό Εργαστήρι Κεραμικής στην αυλή της Δημοτικής Βιβλιοθήκης

Το Σύγχρονο Εργαστήρι Κεραμικής και κοσμημάτων, σε συνεργασία με την Δημοτική Βιβλιοθήκη Αλεξανδρούπολης, διοργανώνουν εργαστήρι κεραμικής.

Το Σύγχρονο Εργαστήρι Κεραμικής και κοσμημάτων, σε συνεργασία με την Δημοτική Βιβλιοθήκη Αλεξανδρούπολης, προσκαλούν τους μικρούς μας φίλους να συμμετάσχουν στην δεύτερη συνάντηση – εργαστήριο που θα πραγματοποιηθεί στην αυλή της Δημοτικής Βιβλιοθήκης, την 13η Σεπτεμβρίου και ώρα 6:00 μ.μ..

Η τέχνη της κεραμικής όπως και κάθε τέχνη, κρύβει τα δικά της μυστικά και την προσωπική της μαγεία. Προτρέπουμε τους γονείς να δηλώσουν τη συμμετοχή των παιδιών τους στη γραμματεία της βιβλιοθήκης ή καλώντας στο 2551089690. Τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να βιώσουν μέσα από το προσωπικό τους πρίσμα αυτή την μορφή τέχνης και να διασκεδάσουν ανακαλύπτοντας νέες δυνατότητες έκφρασης .

Το εργαστήριο θα πραγματοποιήσει η κεραμίστρια Κατερίνα Δεληγεώργη, αφορά παιδιά ηλικίας 6-12 ετών και θα διαρκέσει μιάμιση ώρα. Οι θέσεις είναι περιορισμένες και Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
(Προτείνεται οι συμμετέχοντες να είναι εφοδιασμένοι με ποδιές ή πρόχειρα ρούχα).

εργαστήρι κεραμικής, Δημοτική βιβλιοθήκη Αλεξανδρούπολης

 

 


Συντάκτης Ιουλία Νιχωρίτη Σεπτέμβριος 10, 2019 10:51

Συνεντεύξεις

Μουρμούρια
NALMPANTIS200

Ράδιο Έβρος TV