Ακόμα μια δράση των Ποδοσφαιριστών του Βόρειου Έβρου για τον Μικρό Χρήστο

Συντάκτης Δημήτρης Μηλίκας Ιούνιος 11, 2019 12:53

Ακόμα μια δράση των Ποδοσφαιριστών του Βόρειου Έβρου για τον Μικρό Χρήστο

Σε ακόμα μια δράση για την ενίσχυση του μικρού Χρήστου θα προβούν οι ποδοσφαιριστές του Νομού Έβρου (θυμίζουμε ότι αύριο στο Διδυμότειχο διοργανώνονται δυο φιλικοί αγώνες).

Σήμερα στις 18.00 στην Πλατεία της Ορεστιάδας, αντιπροσωπεία αποτελούμενη από ποδοσφαιριστές του Βορείου Έβρου θα πραγματοποιήσουν ποδοσφαιρικές επιδείξεις, θα διασκεδάσουν μικρούς και μεγάλους και θα ενημερώσουν για την αυριανή αθλητική εκδήλωση με δύο φιλικούς αγώνες στο Διδυμότειχο που έχει στόχο την συγκέντρωση χρημάτων για τον μικρό Χρήστο. Παράλληλα σήμερα στην πλατεία της Ορεστιάδας θα υπάρχει και “κουμπαράς” για τον μικρό Χρήστο.

Σημειώνεται ότι και στην αυριανή εκδήλωση εκτός από τους φιλικούς αγώνες θα πραγματοποιηθούν και αθλοπαιδιές για τους μικρότερους. (δείτε και ΕΔΩ)

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

Σήμερα το απόγευμα στις 18.00 αντιπροσωπεία ποδοσφαιριστών του Βορείου Έβρου θα συγκεντρωθει στην ΠΛΑΤΕΙΑ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ προκειμένου να κάνουν ποδοσφαιρικές επιδείξεις , να διασκεδάσουν και να ενημερώσουν τους μικρούς και μεγάλους φίλους που θα παρευρίσκονται στο σημείο συγκεντρώνοντας παράλληλα ποσό για την στήριξη του πιο κρίσιμου αγώνα για την ζωή του μικρού Χρήστου.!!


Συντάκτης Δημήτρης Μηλίκας Ιούνιος 11, 2019 12:53

Συνεντεύξεις

Promachos-TaeKwonDo
NALMPANTIS200
NALMPANTIS200

Ράδιο Έβρος TV

Εγγραφείτε στο Newsletter