Άγνωστοι ξέσπασαν στο αμφιθέατρο της Ορεστιάδας

Συντάκτης Νewsroom 10 Φεβρουαρίου, 2019 20:11

Άγνωστοι ξέσπασαν στο αμφιθέατρο της Ορεστιάδας

Στα καθίσματα του αμφιθεάτρου του Δήμου Ορεστιάδας στον Πάρκο Αδριανουπόλεως ξέσπασαν τις προηγούμενες ημέρες άγνωστοι οι οποίοι κατέστρεψαν συνολικά 30 από τα πλαστικά καθίσματα που τοποθετήθηκαν από τη ΔΗΚΕΠΑΟ πέρυσι όταν ο δήμος της είχε παραχωρήσει τον συγκεκριμένο χώρο.

Σύμφωνα με όσα είπε στην κάμερα του radioevros.gr ο πρόεδρος τη ΔΗΚΕΠΑΟ κ. Αρχοντίδης το θλιβερό περιστατικό συνέβη τις προηγούμενες τρείς ημέρες καθώς είχε βρεθεί στο σημείο ο ίδιος προκειμένου να επιβλέψει εργασίες αποκατάστασης της περίφραξης του αμφιθεάτρου για να αποτραπούν τέτοιου είδους ενέργειες και είχε διαπιστώσει ότι τα καθίσματα ήταν σε καλή κατάσταση.
Ο κ. Αρχοντίδης  είπε ότι αυτοί οι βανδαλισμοί έχουν ξανασυμβεί και άλλες φορές στο παρελθόν και σε άλλα μέρη όπως για παράδειγμα στις εκδηλώσεις “Αγγέλων Φως” και πρέπει να μας προβληματίσουν όλους ενώ “φωτογράφισε” τους ενόχους λέγοντας ότι είναι ανήλικα παιδιά της πόλης που συχνάζουν εκεί σημειώνοντας πως παρά το γεγονός ότι η παιδεία αποτελει πρωτεύον στοιχείο του πολιτισμού μας στην προκειμένη περίπτωση δείχνει να απουσιάζει και δεσμευτηκε για την αποκατάσταση των ζημιών ενώ πρόσθεσε πως από αύριο θα ακολουθήσουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες για την εύρεση των ενόχων.

 


Συντάκτης Νewsroom 10 Φεβρουαρίου, 2019 20:11

Συνεντεύξεις

NALMPANTIS200

Δημοφιλή άρθρα

NALMPANTIS200

Ράδιο Έβρος TV