“Ο Ιππότης με το Ρόδο” στην Αλεξανδρούπολη από την Metropolitan Opera της Νέας Υόρκης

Συντάκτης Σταυρούλα Αγελαδαράκη 12 Μαΐου, 2017 10:00

“Ο Ιππότης με το Ρόδο” στην Αλεξανδρούπολη από την Metropolitan Opera της Νέας Υόρκης

Η Μητροπολιτική όπερα της Νέας Υόρκης παρουσιάζει την οπερική παράσταση “Ο Ιππότης με το Ρόδο” του Richard Strauss.

Το κοινό της Αλεξανδρούπολης, με τη συμβολή της Κινηματογραφικής Λέσχης Αλεξανδρούπολης στα πλαίσια των εορτασμών για τα “Ελευθέρια 2017”, θα έχει την ευκαιρία να το παρακολουθήσει σε απευθείας ζωντανή μετάδοση από τη σκηνή της Metropolitan Opera της Νέας Υόρκης.


Το Σάββατο 13 Μαΐου 2017 και ώρα 19:30 στο Δημοτικό Θέατρο Αλεξανδρούπολης.

Η πρώτη νέα παραγωγή της Met από το 1969 του ρομαντικού αριστουργήματος του Strauss διευθύνεται από τον μαέστρο James Levine και σκηνοθετείται από τον Robert Carsen, του οποίου η πιο πρόσφατη σκηνοθεσία στη Met ήταν το επιτυχημένο ανέβασμα του Φάλσταφ το 2013. Η Renée Fleming ερμηνεύει έναν από τους χαρακτηριστικούς της ρόλους ως Μαρσαλίν απέναντι από την Elīna Garanča στις πρώτες της παραστάσεις στην Αμερική ως Οκταβιανός, ο παρορμητικός νεαρός του τίτλου του έργου. Η διανομή περιλαμβάνει ακόμα τον Günther Groissböck ως Βαρόνο Οκς, την Erin Morley ως Σοφί, τον Marcus Brück στο ντεμπούτο του στη Met ως Φανινάλ και τον Matthew Polenzani ως Ιταλό Τραγουδιστή. Ο Ιππότης του Ρόδου είναι μια συμπαραγωγή με το Royal Opera House, Covent Garden, και το Teatro Regio di Torino.

Διεύθυνση Ορχήστρας: James Levine
Σκηνοθεσία: Robert Carsen
Σκηνικά: Paul Steinberg
Κουστούμια: Brigitte Reiffenstuel
Φωτισμοί: Robert Carsen, Peter Van Praet
Διανομή: Renée Fleming (Μαρσαλίν), Elīna Garanča (Οκταβιανός), Erin Morley (Σοφί), Matthew Polenzani (Ένας Τραγουδιστής), Marcus Brück (Φανινάλ), Günther Groissböck (Βαρόνος Οκς)

"Ο Ιππότης του Ρόδου" στην Αλεξανδρούπολη από την Metropolitan Opera της Νέας Υόρκης


Συντάκτης Σταυρούλα Αγελαδαράκη 12 Μαΐου, 2017 10:00

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV