Παρουσίαση βιβλίου “Μια Χούφτα Πετράδια” στην Ορεστιάδα

Συντάκτης Σταυρούλα Αγελαδαράκη 7 Μαρτίου, 2017 11:37

Παρουσίαση βιβλίου “Μια Χούφτα Πετράδια” στην Ορεστιάδα

Το βιβλίο της “Μια Χούφτα Πετράδια”, του οποίου η υπόθεση εκτυλίσσεται στο Διδυμότειχο και κυκλοφορεί από τις πρότυπες εκδόσεις Πηγή, θα παρουσιάσει η συγγραφέας Σταυρούλα Δεληντζόγλου στην Ορεστιάδα.

Οι Πρότυπες Εκδόσεις Πηγή και η συγγραφέας Σταυρούλα Δεληντζόγλου, σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου βιβλίου, με τίτλο “Μια χούφτα πετράδια”.
Η συγγραφέας επιστρέφει στον τόπο του εγκλήματος για να μας παρουσιάσει το έργο της που διαδραματίζεται στην γενέτηρά της, το Διδυμότειχο και εξιστορεί μια σειρά από
γεγονότα που μπορούν να καταστρέψουν μια δυνατή φιλία ή ακόμα και μία ζωή…

Το βιβλίο θα παρουσιαστεί στο Ξενοδοχείο Βιέννη στην Ορεστιάδα, την Κυριακή 12 Μαρτίου 2017 και ώρα 18:30 μ.μ..Παρουσίαση βιβλίου “Μια Χούφτα Πετράδια” στην Ορεστιάδα


Λίγα λόγια για την υπόθεση του βιβλίου:

“Διδυμότειχο, ένα ήσυχο απόγευμα. Τα κορίτσια απολαμβάνουν το καθιερωμένο χαρτάκι τους. Ο ήχος του τηλεφώνου έρχεται να διακόψει βίαια το παιχνίδι. Η φωνή στην άλλη πλευρά της γραμμής ακούγεται δυνατά… – Ραντεβού… στα νεκροταφεία. Και μετά σιωπή. Το κλίμα βαραίνει, τα µάτια στολισμένα από δάκρυα ανταλλάσσουν κλεφτές ματιές. Εικόνες εμφανίζονται στη μνήμη όλων και το παρελθόν δε φαντάζει πλέον τόσο µακρινό… Πέντε γυναίκες: η Ζαφειρία, η Σμαράγδα, η Κοραλία, η Αδαμαντία και η Ρουμπίνη, όλες χαρισματικές µα τόσο διαφορετικές μεταξύ τους, µέλη μιας παιδικής παρέας, γίνονται μάρτυρες μιας ζωής βγαλμένης λες από ταινία. Πρωταγωνίστριες πολλές φορές χωρίς τη θέλησή τους. Η ζωή όµως δεν είναι ταινία, δε δίνει πάντα το δικαίωμα της επιλογής! Μια ασύδοτη ζωή, ένας αιφνίδιος θάνατος, ένας στόχος που άργησε να εκπληρωθεί, μια λανθασμένη επιλογή, η άφιξη ενός ξένου από μακριά και μια αυτοκτονία. Πώς συνδέονται μεταξύ τους και τι καταλυτική δύναμη έχουν; Μπορούν να καταστρέψουν μια δυνατή φιλία ετών; Κι ακόμη περισσότερο… μπορούν να καταστρέψουν μια ζωή; Οι ανθρώπινες ζωές άραγε, καταστρέφονται ή απλά εξελίσσονται;”

Λίγα λόγια για την συγγραφέα…

Η Σταυρούλα Δεληντζόγλου γεννήθηκε στο ακριτικό Διδυµότειχο, όπου και διαµένει σήµερα µε τον σύζυγο της. Έχει σπουδάσει βοηθός προσχολικής αγωγής, δραστηριοτήτων, δηµιουργίας και έκφρασης, ωστόσο δεν άσκησε ποτέ την ειδικότητά της. Από το 2004 εργάζεται στον Οργανισµό Απασχόλησης Εργατικού Δυναµικού, στο Υποκατάστηµα Διδυµοτείχου.

Το παρόν βιβλίο, «Μια χούφτα πετράδια», είναι το πρώτο της µυθιστόρηµα.

 

μια χουφτα πετραδια


Συντάκτης Σταυρούλα Αγελαδαράκη 7 Μαρτίου, 2017 11:37

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV