Ημερίδα με θέμα: “Νεοπλασία & Γυναίκα: Το γλυκύτερο είναι η ελπίδα” στην Αλεξανδρούπολη

Συντάκτης Σταυρούλα Αγελαδαράκη Μάρτιος 7, 2017 11:21

Ημερίδα με θέμα: “Νεοπλασία & Γυναίκα: Το γλυκύτερο είναι η ελπίδα” στην Αλεξανδρούπολη

Ο καρκίνος αποτελεί μεγάλη μάστιγα και πλήττει εκατομμύρια ανθρώπους. Οι μηχανισμοί που ενορχηστρώνουν την καρκινογένεση παραμένουν αδιευκρίνιστοι. Αναφέρονται μικρά βήματα προόδου σχετικά με την θεραπεία του καρκίνου. Η καταληκτικότητα της νόσου σε συνδυασμό με την ψυχολογική πίεση των ασθενών κατά τη διάρκεια της θεραπείας είναι παράγοντες που επηρεάζουν το οικογενειακό περιβάλλον. Η σωστή φροντίδα των ογκολογικών ασθενών είναι η υπέρτατη υποχρέωση των ιατρών για την επιτυχή έκβαση της θεραπείας, την παροχή ενός καλού επιπέδου διαβίωσης των ασθενών· ο συνδυασμός των δυο παραπάνω αντικατοπτρίζει το επίπεδο του κοινωνικού κράτους

Μέσα σε αυτό το πλαίσιο η Ελληνική Εταιρεία Γυναικολογικής Ογκολογίας σε συνεργασία με την Πανεπιστημιακή Μαιευτική και Γυναικολογική Κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης διοργανώνουν την ημερίδα με θέμα: Νεοπλασία & Γυναίκα: Το γλυκύτερο είναι η ελπίδα, Βίας ο Πριηνεύς, 6ος αι., π.Χ. στις 1 Απριλίου 2017 στην Αλεξανδρούπολη, καθιστώντας την πόλη σταδιακά και δυναμικά κέντρο των επιστημονικών εξελίξεων.

Στόχος της ημερίδας είναι να συζητηθούν οι νεότερες επιστημονικές εξελίξεις, οι ηθικές πτυχές θεμάτων που σχετίζονται με προθανάτιες καταστάσεις καθώς και η ανάπτυξη αμφιλεγόμενων ζητημάτων στον ευαίσθητο χώρο της Γυναικολογικής Ογκολογίας. Ένα μεγάλο ποσοστό οικογενειών έχει τουλάχιστον ένα μέλος που πάσχει από κάποια νεοπλασία.

Καταξιωμένοι καθηγητές θα ενημερώσουν τους παρευρισκόμενους για τις μεθόδους πρόληψης, διάγνωσης και θεραπευτικής αντιμετώπισης των γυναικολογικών νεοπλασιών. Η ανταλλαγή απόψεων μέσα από έναν εποικοδομητικό διάλογο είναι σημαντική για την προώθηση της ιατρικής επιστήμης και την επίλυση ηθικών προβληματισμών.

Η παρουσία σας, η ενεργός συμμετοχή σας θα ενισχύσουν σε υπέρμετρο βαθμό την επιτυχία της οργάνωσης.

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΟΡΓΑΝΩΣΗ: Ελληνική Εταιρεία Γυναικολογικής Ογκολογίας Μαιάνδρου 23, 11528 Αθήνα, Τηλ.: 2107211845, Fax 2107215082 σε συνεργασία με την Μαιευτική & Γυναικολογική Κλινική Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης 6ο Χιλ. Αλεξανδρούπολης-Μάκρης 68100 Αλεξανδρούπολη, Τηλ.: 25510 30461,76256 Email: [email protected] Τ

TΟΠΟΣ ΚΑΙ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΗΜΕΡΙΔΑΣ: Astir ★ Egnatia Alexandroupolis Πάρκο Εγνατίας, Τ.Κ. 681 00 Αλεξανδρούπολη, Τηλ: 25510 38000. Σάββατο 1 Απριλίου 2017.

ΕΚΘΕΣΗ: Κατά την διάρκεια της ημερίδας, θα λειτουργεί έκθεση φαρμακευτικών εταιρειών και μηχανημάτων

ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗ: Θα χορηγηθούν 3 μόρια συνεχιζόμενης ιατρικής εκπαίδευσης από την Ελληνική Μαιευτική και Γυναικολογική Εταιρεία (Ε.Μ.Γ.Ε.).

ΓΛΩΣΣΑ ΗΜΕΡΙΔΑΣ: Επίσημη γλώσσα θα είναι η Ελληνική.

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΟΣΤΟΣ

Ειδικευμένοι ιατροί 60€

Ειδικευόμενοι ιατροί 40€

Μαίες /Νοσηλευτικό Προσωπικό / Φοιτητές* Δωρεάν

Τα παραπάνω κόστη δεν περιλαμβάνουν 24% Φ.Π.Α.

Όλες οι αιτήσεις εγγραφών πρέπει να αποστέλλονται με e-mail στο [email protected] ή [email protected]

*Απαιτείται επίδειξη φοιτητικής ταυτότητας και ηλικία φοιτητή 1ου πτυχίου έως 30ετών. Οι μεταπτυχιακοί φοιτητές συμμετέχουν ως ειδικοί ή ειδικευόμενοι ανάλογα με την ιδιότητα τους.

Το δικαίωμα συμμετοχής των ειδικευμένων και ειδικευόμενων, περιλαμβάνει:
• Συμμετοχή στο επιστημονικό πρόγραμμα
• Είσοδο στον εκθεσιακό χώρο
• Πιστοποιητικό συμμετοχής
• Καφέ

hmeridaΗμερίδα με θέμα: "Νεοπλασία & Γυναίκα: Το γλυκύτερο είναι η ελπίδα" στην Αλεξανδρούπολη


Συντάκτης Σταυρούλα Αγελαδαράκη Μάρτιος 7, 2017 11:21

Συνεντεύξεις

Μουρμούρια

Ράδιο Έβρος TV

Πρωτοσέλιδα

Εγγραφείτε στο Newsletter