Πρόγραμμα Εκδηλώσεων “Αγγέλων Φως 2016” για την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου

Συντάκτης Σταυρούλα Αγελαδαράκη 18 Δεκεμβρίου, 2016 12:00

Πρόγραμμα Εκδηλώσεων “Αγγέλων Φως 2016” για την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου

Το πρόγραμμα των Χριστουγεννιάτικων Εκδηλώσεων “Αγγέλων Φως” για την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2016:

ΠΑΛΙΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ


11:00’ Χριστουγεννιάτικη γιορτή του Λυκείου Ελληνίδων παράρτημα Ορεστιάδας.

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΠΟΛΥΚΕΝΤΡΟ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ

11:00’ Χριστουγεννιάτικη γιορτή από τον Παιδικό Σταθμό. «Μολυβούπολη».

ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΩΝ

17:00 Μαγικά και παιχνίδια από κλόουν και face painting. Παράλληλες δραστηριότητες από τα παιδιά του Δημοτικού Σχολείου και του Γυμνασίου – Λυκείου Δικαίων. Θα διατίθεται ζεστό κρασί, τσάι φλαμούρι αλλά και σάντουιτς και γλυκίσματα, ενώ στο Περίπτερο της Αγάπης θα συγκεντρώνονται είδη πρώτης ανάγκης για τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη. Ο Άγιος Βασίλης θα βρίσκεται εκεί μαζί με τον Ρούντολφ το ελαφάκι για να χαρίσει δώρα στα παιδιά. Διοργάνωση: Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος “Ορφέας” Δικαίων.

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ Ν. ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ

11:00’ «Στην κουζίνα του Αη Βασίλη»: Χριστουγεννιάτικη δράση από τον παιδικό σταθμό «Τα Ζουζούνια» σε συνεργασία με το Δημόσιο Ι.Ε.Κ., τμήμα Μαγειρικής Ορεστιάδας. (Βοήθησε κι εσύ τους μάγειρες και τα ξωτικά να φτιάξουν και να στείλουν Χριστουγεννιάτικες λιχουδιές στα παιδάκια όλου του κόσμου και γίνει ο επίσημος βοηθός Σεφ του Αη Βασίλη…)

18:00’ Παρουσίαση χορευτικού τμήματος του Συλλόγου Ποντίων Β. Έβρου «Ο Διγενής». Χοροδιδάσκαλος: Άννα Τσαρσιταλίδου.

18:30’ «Οικολογικά μηνύματα»: Μουσικοθεατρική παράσταση του Λυκείου Ελληνίδων παράρτημα Ορεστιάδας. Επιμέλεια: Ευγενία Χατζηδημητρίου.

19:00’ Παρουσίαση τμήματος κρουστών και χορωδίας του Πολιτιστικού Λαογραφικού Συλλόγου Κλεισσούς Ορεστιάδας. Χοράρχης: Δημήτρης Μητούδης.

19:30’ Παρουσίαση χορευτικού τμήματος του Αρμένικου Συλλόγου «Τζιλαβίδη». Χοροδιδάσκαλος: Άννα Γκεβοργκιάν Τζιλαβίδη.

20:00’ Αρμένικα Κάλαντα από την χορωδία του Αρμένικου Σχολείου Διδυμοτείχου και Ορεστιάδας.

20:30’ Χριστουγεννιάτικα κάλαντα και τραγούδια από την Παιδική και Εφηβική Χορωδία του Δημοτικού Ωδείου Ορεστιάδας. Μαέστρος: Μαρία Δημητριάδου.

21:00’ Μαθητική συναυλία από την ορχήστρα του ΕΠΑΛ Ορεστιάδας.

Συμμετέχουν:

  • Χριστιανική Εστία Ν. Ορεστιάδας: Έκθεση – Bazaar Χριστιανικού βιβλίου και Χριστουγεννιάτικων κατασκευών.
  • Βρεφονηπιακός Σταθμός «Τα Ζουζούνια».
  • Δημόσιο Ι.Ε.Κ. Ορεστιάδας. Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου Πύργου: Χριστουγεννιάτικο Bazaar.
  • Σύλλογος Ηπειρωτών Βορείου Έβρου & Φίλων «Απειρωτάν»: Συγκέντρωση καθαριστικών υλικών και ειδών γραφικής ύλης για το Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Ορεστιάδας. Κέρασμα με τσίπουρο και κάστανα.
  • Έκθεση Φωτογραφίας από την Φωτογραφική Ομάδα Ορεστιάδας.

Η Ένωση Επαγγελματιών Βιοτεχνών Ορεστιάδας & Περιφέρειας συμβάλλει και πάλι δυναμικά στο γιορτινό κλίμα της πόλης, από τις 10 Δεκεμβρίου 2016 έως τις 2 Ιανουαρίου 2017, για να διασκεδάσουν μικροί – μεγάλοι. Παράλληλα θα πραγματοποιείτε προβολή και προώθηση προϊόντων και επιχειρήσεων της περιοχής μας και όχι μόνο. Στο χώρο των εκδηλώσεων θα υπάρχουν: – Για τους μικρούς μας φίλους, μια φάρμα με τα καινοτομικά αλογάκια, της «Pony Cycles Farm». – Φουσκωτό Χριστουγεννιάτικο Σπιτάκι. – Μεγάλα Φουσκωτά Διακοσμητικά. – Ξύλινο σπιτάκι της Ένωσης Επαγγελματιών Βιοτεχνών Ορεστιάδας & Περιφέρειας με ζεστό κρασί. – Συλλογή αποδείξεων, για την κλήρωση δώρου έκπληξη στον πιστό μας τοπικό καταναλωτή. – Ξύλινο σπιτάκι για τα Events των χορηγών, με πολλές εκπλήξεις. – Διενέργεια διαγωνισμού για τη Βράβευση της καλύτερης Χριστουγεννιάτικης Βιτρίνας των καταστημάτων της πόλης μας. Ώρες λειτουργίας: 10:00’ έως 14:00’ και 17:00’ με 22:00’.

 

αγγελων φως


Συντάκτης Σταυρούλα Αγελαδαράκη 18 Δεκεμβρίου, 2016 12:00

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV