Εβρίτικη υπόθεση το νέο τραγούδι του Σταύρου Χαλιαμπάλια “Αχ Αγάπη μου Παλιά”

Συντάκτης Σταυρούλα Αγελαδαράκη 18 Δεκεμβρίου, 2016 09:23

Εβρίτικη υπόθεση το νέο τραγούδι του Σταύρου Χαλιαμπάλια “Αχ Αγάπη μου Παλιά”

Κυκλοφόρησε το νέο single του Σταύρου Χαλιαμπάλια και είναι… εβρίτικη υπόθεση!

Το τρίτο του προσωπικό του single κυκλοφόρησε ο Σταύρος Χαλιαμπάλιας με τίτλο “Αχ αγάπη μου παλιά”. Ο Ορεστιαδίτης που ξεχώρισε και έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό μέσα από την συμμετοχή του στο “The Voice” μετά την κυκλοφορία των τραγουδιών του “Έλα Νύχτα Μου” και “Ζόρικα παράπονα”(που κυκλοφόρησε πριν λίγες μέρες) συνεχίζει ακάθεκτος την πορεία του.


Το “Αχ αγάπη μου παλιά” είναι τραγούδι που μιλάει και θυμίζει ξεχασμένες πατρίδες και κυρίως την Ανατολική Θράκη. Το τραγούδι όμως φέρει και άλλα χαρακτηριστικά που το κάνουν υπόθεση εβρίτικη καθώς αποτελεί συνεργασία τριών εβριτών! Εκτός από τον Ορεστιαδίτη Σταύρο, ο συνθέτης του κομματιού Ευρυπίδης Νικολίδης και ο στιχουργός Πασχάλης Μπούρας είναι επίσης εβρίτες! Το θέμα του, οι στίχοι του, η μουσική του αλλά και η υπέροχη αυτή συνεργασία κάνουν το “Αχ αγάπη μου παλιά” ένα μοναδικό άκουσμα με ξεχωριστό χαρακτήρα.

Ο συνθέτης Ευρυπίδης Νικολίδης γεννήθηκε στην Γερμανία και μεγάλωσε στην Καβύλη Ορεστιάδας. Σε ηλικία 9 ετών άρχισε να παίζει μπουζούκι αυτοδίδακτος. Σήμερα θεωρείται ένας εκ τον πλέον καταξιωμένων μουσικών της χώρας μας έχοντας μια επαγγελματική εμπειρία 30 και πλέον ετών σε κέντρα διασκέδασης, studios και συναυλίες στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Έχει συνεργαστεί με τους πλέον καταξιωμένους καλλιτέχνες της χώρας μας όπως οι Γιάννης Πάριος, Δημήτρης Μητροπάνος, Πασχάλης Τερζής, Σταμάτης Γονίδης, Θέμης Αδαμαντίδης, Άννα Βίσση, Έλενα Παπαρίζου, Καίτη Γαρμπή, Νατάσσα Θεοδωρίδου, Χρήστος Δάντης, Γιώργος Μαζωνάκης, Μαριώ, κ.α. Παράλληλα ασχολείται με τη σύνθεση και έχει στο ενεργητικό του πολλούς χρυσούς και πλατινένιους δίσκους και τα τραγούδια του έχουν γίνει επιτυχίες. Τραγούδια του έχουν ερμηνεύσει οι Π.Τερζής, Β.Καρράς, Αντύπας, Ν.Μακρόπουλος, Ε.Παπαρίζου, Σ.Φωτιάδης Κ. Κελεκίδου κ.α.

Ο στιχουργός του τραγουδιού είναι ο Πασχάλης Μπούρας. Τα τελευταία χρόνια, από χόμπι, ξεκίνησε να γράφει στίχους. Οι περισσότεροι από αυτούς ανέκδοτοι. Το τραγούδι «Αχ Αγάπη Μου Παλιά» είναι το πρώτο του τραγούδι που παίρνει σάρκα και οστά.

Ακούστε το νέο τραγούδι του Σταύρου Χαλιαμπάλια “Αχ Αγάπη μου Παλιά”:


Συντάκτης Σταυρούλα Αγελαδαράκη 18 Δεκεμβρίου, 2016 09:23

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV