Γιορτινές παραστάσεις στο Διόνυσο το μήνα Δεκέμβριο

Συντάκτης Νewsroom 30 Νοεμβρίου, 2016 09:15

Γιορτινές παραστάσεις στο Διόνυσο το μήνα Δεκέμβριο

Γιορτινές παραστάσεις στο ΔΙΟΝΥΣΟ με την «Χαρτοπαίχτρα» και τον «Οδυσσεβάχ» μόνο για δύο παραστάσεις

Γιορτινές παραστάσεις με την «Χαρτοπαίχτρα» στο ΔΙΟΝΥΣΟ

Η Κεντρική Σκηνή του ΔΙΟΝΥΣΟΥ παρουσιάζει τη “Χαρτοπαίχτρα” τα Σαββατοκύριακα του Δεκέμβρη και στις γιορτές, ξεκινώντας τη νέα χειμερινή σεζόν του Θεατρικού Εργαστηρίου Νέας Ορεστιάδας ΔΙΟΝΥΣΟΣ με την απολαυστική κωμωδία του Δημήτρη Ψαθά.

Μια παθιασμένη χαρτοπαίχτρα, η Αλέκα, εξαιτίας του πάθους της, έχει δημιουργήσει πολλά χρέη και αντιμετωπίζει προβλήματα με την οικογένειά της αλλά και με τον αρραβωνιαστικό της κόρης της, τον οποίο θεωρεί μεγάλο γρουσούζη. Ο άντρας της για να την συνεφέρει και να της κόψει το ολέθριο πάθος της, φλερτάρει με την καλύτερη της φίλη και συμπαίκτρια της. Μετά από πολλές περιπέτειες, η χαρτοπαίχτρα δίνει τον μεγάλο “όρκο” να μην ξαναπιάσει τράπουλα στα χέρια της…

Παραστάσεις: Σαββατοκύριακα 3-4, 10-11, 17-18 Δεκεμβρίου και δύο εορταστικές τη Δευτέρα 26 και την Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2016. Ώρα έναρξης για όλες τις παραστάσεις: 9 μ.μ.

Σκηνοθεσία-Διασκευή: Άκης Τσονίδης, Σκηνικά: Νίκος Πατούνας, Κοστούμια: Νίκος Πατούνας και η Ομάδα
Διανομή, με σειρά εμφάνισης: κυρά-Μαριγώ: Αργυρώ Καρλιώτη, Λάκης: Αλέξανδρος Λιούμπας, Νίνα: Σοφία Διάκα, Ανδρέας: Άκης Τσονίδης, Αλέκα: Δέσποινα Μιχαηλίδη, κα Στρατηγού: Βάσια Ζάχρα, Λελέ: Ράνια Δελήμπαλτα, κα Μπάρντακα: Λίτσα Διάκα, Περμαθούλα: Μαρία Πετρίδου (α΄διανομή), Ειρήνη Δελημύτη (β΄διανομή), Γιαννάκης: Νίκος Πατούνας.

Εισιτήρια: 6€ και 9€.
Πληροφορίες – Κρατήσεις θέσεων: 2552028280

unnamed-5

Ο «Οδυσσεβάχ» μόνο για ΔΥΟ παραστάσεις

Η Παιδική Σκηνή του ΔΙΟΝΥΣΟΥ παρουσιάζει για ΔΥΟ μόνο παραστάσεις το δημοφιλές θεατρικό έργο της Ξένιας Καλογεροπούλου «Οδυσσεβάχ».
Ο Οδυσσεβάχ, αναζητώντας το δρόμο για την Ιθαγδάτη του, περνάει από πολλές συναρπαστικές περιπέτειες, σε ένα σύμπλεγμα γνωστών παραμυθιών, μύθων και ιστοριών με ένα όμως βασικό κοινό στοιχείο: το ταξίδι ως αξία και την προσήλωση στον στόχο για την πραγματοποίηση του ονείρου ως προορισμό. Μέσα από την περιπέτεια του Οδυσσεβάχ, μικροί και μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να ταξιδέψουν αναζητώντας το Κυκλολωτογοργοκιρκιλάριζο, στην πιο ευφάνταστη ιστορία θεατρικής περιπλάνησης.

Θα δοθούν μόνο δύο παραστάσεις την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2016, πρωινή στις 11:30 και απογευματινή στις 17:00.

Η σκηνοθεσία και οι χορογραφίες του έργου είναι του Άκη Τσονίδη, τα σκηνικά και τα κοστούμια του Νίκου Πατούνα και παίζουν οι: Χρήστος Βενετίδης, Ιορδάνης Βροχίδης, Στέργιος Γκουτσίδης, Σοφία Διάκα, Βάσια Ζάχρα, Μαρία Κυριακίδη, Κώστας Μποσκίδης και η Δέσποινα Σερκελίδου.

Γενική είσοδος: 6€
Πληροφορίες, κρατήσεις θέσεων: 2552028280

unnamed-4

 


Συντάκτης Νewsroom 30 Νοεμβρίου, 2016 09:15

Συνεντεύξεις

NALMPANTIS200

Δημοφιλή άρθρα

Μουρμούρια

Ράδιο Έβρος TV