80 νέες θέσεις παρκαρίσματος στο κέντρο της Ορεστιάδας

Συντάκτης Σοφιανός Κανταρίδης 16 Οκτωβρίου, 2019 10:30

80 νέες θέσεις παρκαρίσματος στο κέντρο της Ορεστιάδας

Ολοκληρώθηκε και παραδόθηκε τις προηγούμενες ημέρες ένα σημαντικό έργο το οποίο προσφέρει 80 νέες θέσεις παρκαρίσματος στο κέντρο της πόλης, μεταξύ αυτών των έργων που θα βοηθήσουν και στην καθημερινότητα των πολιτών και στο εμπορικό κομμάτι της περιοχής.

Πιο συγκεκριμένα το έργο που αφορούσε μεταξύ άλλων θέσεις στάθμευσης στην περιοχή της Λεωφόρου Βασιλέως Κωνσταντίνου από την Ορέστου προς τον Σιδηροδρομικό Σταθμό παραδόθηκε το Σάββατο 12 Οκτωβρίου.

Το έργο που ολοκληρώθηκε και παραδόθηκε προς χρήση των δημοτών της Ορεστιάδας και επισκεπτών περιελάμβανε την ανακατασκευή της νησίδας στο σιδηροδρομικό σταθμό της Ορεστιάδας και πλέον προσφέρει τριπλάσιες θέσεις πάρκινγκ με στόχο την διευκόλυνση στο κέντρο.

Η νησίδα πλέον περιέχει συνολικά 80 νέες θέσεις στάθμευσης όπου μεταξύ αυτών οι τέσσερις είναι για άτομα με ειδικές ανάγκες.

Με την ολοκλήρωση και παράδοση της νησίδας το ενδιαφέρον στρέφεται στις εργασίες για την κατασκευή-δημιουργία του κυκλικού κόμβου στην οδό Ζαρίφη που θεωρείται ιδιαίτερα προβληματικό σημείο της περιοχής από άποψης κυκλοφορίας των οχημάτων. Οι εργασίες παρεμβάσεων για τον κόμβο ήταν προγραμματισμένες να ξεκινήσουν με την ολοκλήρωση ανακατασκευή της νησίδας. Οι παρεμβάσεις στην οδό Ζαρίφη θα βοηθήσουν αυτοκίνητα και δίκυκλα οχήματα που διέρχονται από εκεί καθώς αναμένεται να μειώσει τις τομές των τροχιών των οχημάτων από επτά σε μία.


Συντάκτης Σοφιανός Κανταρίδης 16 Οκτωβρίου, 2019 10:30

Συνεντεύξεις

NALMPANTIS200

Δημοφιλή άρθρα

Μουρμούρια

Ράδιο Έβρος TV