30ό Βαλκανικό πρωτάθλημα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης νέων: 300 αθλητές και συνοδοί θα βρεθούν τον Ιούνιο στην Ορεστιάδα

Συντάκτης Νewsroom 27 Οκτωβρίου, 2022 11:57

30ό Βαλκανικό πρωτάθλημα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης νέων: 300 αθλητές και συνοδοί θα βρεθούν τον Ιούνιο στην Ορεστιάδα

Την Τρίτη 25/10/2022, πραγματοποιήθηκε συνάντηση στο γραφείο Δημάρχου Ορεστιάδας, μεταξύ του Δημάρχου Ορεστιάδας Μαυρίδη Βασίλειου και του Προέδρου ΕΦΟΕπΑ κ. Παπαγεωργίου Κωνσταντίνο, του Προέδρου της Βαλκανικής Ένωσης Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης κ. Milorad Payevic, του Competition manager της Βαλκανικής Ένωσης κ. Dusan Stevanovic, του Γενικού Γραμματέα Βαλκανικής Ένωσης κ. Milorad Trpkovski και του Πρέδρου «Φιλία Ορεστιάδας» κ. Μαυρίδη Σόλωνα.

Κύριο αντικείμενο της συνάντησης αποτέλεσε η διοργάνωση του 30ού Βαλκανικού Πρωταθλήματος Αντισφαίρισης νέων, που θα διεξαχθεί από 21 έως 25 Ιουνίου 2023.  

Ο Δήμαρχος Ορεστιάδας ευχαρίστησε θερμά τον Πρόεδρο και τα μέλη της Βαλκανικής Ένωσης για την ανάθεση αυτής της τόσο σημαντικής διοργάνωσης και διαβεβαίωσε την πρόθεση άριστης συνεργασίας. Ο Δήμος θα συνδράμει, πέρα από τη διάθεση του γηπέδου «Νίκος Σαμαράς» και οικονομικά σε ό,τι άλλο ζητηθεί, ούτως ώστε να πραγματοποιηθεί με επιτυχία η συγκεκριμένη διοργάνωση.


Ο Δήμαρχος εξέφρασε ιδιαίτερες ευχαριστίες στον Πρόεδρο της «Φιλίας Ορεστιάδας» για τις πολυετείς προσπάθειες τους για τη διάδοση του αθλήματος της επιτραπέζιας αντισφαίρισης, όπως επίσης και στον Πρόεδρο του ΕΦΟΕπ.Α για την στήριξη όλων αυτών των προσπαθειών στο Δήμο Ορεστιάδας.

Το διάστημα 21-25 Ιουνίου 2023 θα έχουμε τη χαρά να υποδεχθούμε στον όμορφο Δήμο μας περισσότερους από 300 αθλητές και συνοδούς, κλείνει η σχετική ανακοίνωση.


Συντάκτης Νewsroom 27 Οκτωβρίου, 2022 11:57

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV