150 μαθητές από όλο τον νομό στο Διδυμότειχο για το 31ο Ατομικό Σχολικό Πρωτάθλημα Σκάκι!

Συντάκτης Σταυρούλα Αγελαδαράκη Μάρτιος 15, 2019 14:01

150 μαθητές από όλο τον νομό στο Διδυμότειχο για το 31ο Ατομικό Σχολικό Πρωτάθλημα Σκάκι!

150 μαθητές αναμένεται να υποδεχτεί το Διδυμότειχο στα πλαίσια του 31ου Ατομικού Σχολικού Πρωταθλήματος της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου που διοργανώνεται από το τμήμα Σκάκι του Γ.Α.Σ. ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ Διδυμοτείχου.

Η αναλυτική προκύρηξη για το σχολικό πρωτάθλημα έχει ήδη γνωστοποιηθεί σε όλα τα σχολεία της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου. Το 31ο Ατομικό Σχολικό Πρωτάθλημα Σκάκι της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου 2019 θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 17 Μαρτίου στην πόλη του Διδυμοτείχου, στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Διδυμοτείχου ενώ πρόκειται για την προκριματική φάση για τον Νομό Έβρο στα πλαίσια του Πανελληνίου Σχολικού Πρωταθλήματος Αγώνων Σκάκι 2019.

Όπως ενημερώνει σε σχετική ανακοίνωσή του ο Γ.Α.Σ. ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ η πόλη του Διδυμοτείχου αναμένεται να δεχθεί περίπου 150 μαθητές από όλο τον Νομό Έβρου και μαζί με τους συνοδούς ο αριθμός αυτός πιθανόν να ξεπεράσει τα 300 άτομα. Ακόμη η ανακοίνωση καλεί πολίτες και επαγγελματίες του Διδυμοτείχου να γίνουν “οι καλύτεροι οικοδεσπότες” για τους επισκέπτες, οι οποίοι σύμφωνα με το πρόγραμμα αγώνων θα «ξεχυθούν» στην πόλη την Κυριακή μεταξύ 13:00 και 15:00 το μεσημέρι!

Η ανακοίνωση του Γ.Α.Σ. ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ:

Το τμήμα ΣΚΑΚΙ του Γ.Α.Σ. ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ διοργανώνει το 31ο Ατομικό Σχολικό Πρωτάθλημα Σκάκι της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου σύμφωνα με την αναλυτική Προκήρυξη που γνωστοποιήθηκε σε όλα τα σχολεία της Π.Ε. Έβρου.
Αγαπητοί συνδημότες η πόλη μας την Κυριακή 17/03 θα δεχθεί περίπου 150 μαθητές από όλο τον Νομό Έβρου και μαζί με τους συνοδούς ο αριθμός αυτός πιθανόν να ξεπεράσει τα 300 άτομα. Σύμφωνα με το πρόγραμμα αγώνων οι επισκέπτες μας θα  «ξεχυθούν» μεταξύ 13:00 και 15:00 στην πόλη μας και εσείς θα έχετε την ευκαιρία να
γίνεται οι καλύτεροι οικοδεσπότες !! Σας ευχαριστούμε προκαταβολικά !!!
Θερμές ευχαριστίες στη Δ/νση του 3ου Δημοτικού Σχολείου Διδυμοτείχου για την  παραχώρηση του σχολείου ως χώρου αγώνων.
Θερμές ευχαριστίες σε όλους τους εθελοντές του σκακιστικού τμήματος της πόλης  μας που με προσωπική εργασία αλλά και με οικονομική συνδρομή συντελούν στην επίτευξη της διοργάνωσης.

 


Συντάκτης Σταυρούλα Αγελαδαράκη Μάρτιος 15, 2019 14:01

Συνεντεύξεις

Μουρμούρια
Μουρμούρια

Ράδιο Έβρος TV

Εγγραφείτε στο Newsletter