Συνάντηση Παπανδρούδη με την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας

Συντάκτης Νewsroom 14 Νοεμβρίου, 2019 11:10

Συνάντηση Παπανδρούδη με την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας

Συνάντηση του Προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου  με την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας, για τα προβλήματα υγειονομικής περίθαλψης του Έβρου

Την Τετάρτη 06 Νοεμβρίου 2019 ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου  Έβρου πραγματοποίησε   συναντήσεις  με την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας, για τα προβλήματα υγειονομικής περίθαλψης του Έβρου.


Ο Πρόεδρος συναντήθηκε προσωπικά και διαδοχικά με τον Υπουργό Υγείας κ. Βασίλη Κικίλια, τον  Υφυπουργό κ. Βασίλη Κοντοζαμάνη καθώς και με τους  Διευθυντές των γραφείων τους στο Υπουργείο, κ.κ. Πέτρο Αρβανιτάκη και Παναγιώτη Γεωργόπουλο αντίστοιχα.

Από τον κ. Παπανδρούδη τονίστηκε ιδιαίτερα η άμεση αναγκαιότητα της  μετατροπής του Νοσοκομείου Διδυμοτείχου σε Άγονο τύπου Α, μαζί με την πλήρη αυτονόμησή του. Επίσης η αύξηση του αριθμού των κλινών του και η προκήρυξη όλων των κενών οργανικών θέσεων, των οποίων η κάλυψη θα αναβαθμίσει την υγειονομική περίθαλψη στον Βόρειο Έβρο.

Ταυτόχρονα ζητήθηκε  η επίλυση των σοβαρών προβλημάτων των Κέντρων Υγείας του Νομού, αλλά και του τριτοβάθμιου Γενικού Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Έβρου, το οποίο καλύπτει όλη την Περιφέρεια ΑΜΑΘ.

Οι συναντήσεις έγιναν με την παρουσία του Βουλευτή Έβρου της Νέας Δημοκρατίας κου Αναστασίου Δημοσχάκη, ο οποίος υποστήριξε τις απόψεις και προτάσεις του Ιατρικού Συλλόγου Έβρου.

Ο Ιατρικός Σύλλογος Έβρου θα συνεχίσει να αγωνίζεται τόσο για την επίτευξη των παραπάνω στόχων, όσο και για  όλα τα ζητήματα που αφορούν την υγειονομική περίθαλψη και τη Δημόσια Υγεία στην  ακριτική περιοχή μας. Καλεί δε όλους τους τοπικούς φορείς να συμπαραταχθούν στον παραπάνω αγώνα και να υποστηρίξουν με κάθε μέσο τα παρουσιασθέντα αιτήματα – προτεραιότητες.


Συντάκτης Νewsroom 14 Νοεμβρίου, 2019 11:10

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV