Δερμεντζόπουλος: “Από Δευτέρα η λειτουργία της Νοσηλευτικής, δεν εφησυχαζόμαστε!”

Συντάκτης Νewsroom 8 Νοεμβρίου, 2019 17:24

Δερμεντζόπουλος: “Από Δευτέρα η λειτουργία της Νοσηλευτικής, δεν εφησυχαζόμαστε!”

Για τις εξελίξεις που προέκυψαν στην έκτακτη ενημερωτική συνάντηση για τη λειτουργία του τμήματος Νοσηλευτικής Διδυμοτείχου η οποία πραγματοποιήθηκε χθες, Πέμπτη 7 Νοεμβρίου στην Θεσσαλονίκη στην έδρα του Διεθνούς Πανεπιστημίου, μίλησε στο ΡΑΔΙΟ ΕΒΡΟΣ ο Βουλευτής Έβρου με την Νέα Δημοκρατία Χρήστος Δερμεντζόπουλος

Αρχικά ο βουλευτής Έβρου αναφέρθηκε στην προβληματική ένταξη της Σχολής στο Διεθνες πανεπιστήμιο γεγονός που επέφερε πολλά θέματα που δυσκολεύουν την λειτουργία της όπως το ότι πρέπει να προκηρυχθούν συγκεκριμένες θέσεις για νοσηλευτές στη σχολή.

Στην χθεσινή συνάντηση στην Θεσσαλονίκη όπου συζητήθηκε το θέμα παραβρέθηκαν ακόμη ο δήμαρχος Διδυμοτείχου Ρωμύλος Χατζηγιάννογλου, ο Διευθυντής Ιατρικής Υπηρεσίας του Νοσοκομείου Διδυμοτείχου κ. Βαφειάδης και ο πρώην πρύτανης κ. Δημητριάδης.


Αυτό που εξασφαλίστηκε πλέον μέσω της συνάντησης είναι η έναρξη κάποιων μαθημάτων από την ερχόμενη Δευτέρα – αν και όπως είπε ο κ. Δερμεντζόπουλος αναμένεται επίσημη ανακοίνωση από το Πανεπιστήμιο-  επέκταση του ακαδημαϊκού έτους ώστε να μην χαθούν εξάμηνα ή και μεταφορά μαθημάτων σε άλλο εξάμηνο ενώ από άποψης προσωπικού θα προκηρυχθούν δύο μέλη ΔΕΠ ωστόσο υπάρχουν και άλλα κενά.  Ωστόσο ο κ. Δερμεντζόπουλος τόνισε ότι δεν πρέπει να υπάρξει εφησυχασμός λόγω αυτών των εξελίξεων λόγω του γεγονότος ότι πολλά ακόμη προβλήματα αντιμετωπίζει η Σχολή όπως το κτηριακό ενώ τόνισε ότι δεν πρέπει καν να υπάρχει αμφισβήτηση για το ότι το Διδυμότειχο θα παρεμείνει η έδρα της Νοσηλευτικής σχολής.

Τέλος ο κ. Δερμεντζόπουλος αναφέρθηκε στην καλή φήμη που έχουν αποκτήσει απόφοιτοι της σχολής γεγονός που δείχνει το έργο της ενώ τόνισε πως για το θέμα της σχολής δεν πρέπει να υπάρχουν πολιτικά και επικοινωνιακά παιχνίδια.


Συντάκτης Νewsroom 8 Νοεμβρίου, 2019 17:24

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV