24 θέσεις εργασίας σε όλο τον Έβρο για την καθαριότητα Αστυνομικών Υπηρεσιών

Συντάκτης Νewsroom 27 Μαρτίου, 2019 11:00

24 θέσεις εργασίας σε όλο τον Έβρο για την καθαριότητα Αστυνομικών Υπηρεσιών

Πρόσληψη 73 ατόμων για την κάλυψη αναγκών καθαριότητας των Υπηρεσιών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης – 24 θέσεις σε όλους τους δήμους του Έβρου

Ανακοίνωση για την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά 73 ατόμων, για την κάλυψη αναγκών καθαριότητας των Υπηρεσιών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης στους νομούς Έβρου, Ροδόπης, Ξάνθης, Καβάλας, και Δράμας.

Από αυτές 24 συνολικά θέσεις αφορούν τον νομό Έβρου και συγκεκριμένα τις εξής περιοχές: Ορεστιάδα, Ορμένιο, Δίκαια, Διδυμότειχο, Πύθιο, Κυπρίνος, Καστανιές, Μεταξάδες, Νέα Βύσσα, Φυλάκιο, Αλεξανδρούπολη, Φέρες, Σουφλί, Τυχερό, Καμαριώτισσα.


Όλες οι θέσεις είναι ειδικότητας ΥΕ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ και η διάρκεια της σύμβασης είναι εώς 18 μήνες από την υπογραφή της σύμβασης, με 3ωρη απασχόληση.

Από σήμερα, Τετάρτη 27 Μαρτίου μέχρι και τις 5 Απριλίου 2019 μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλλουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά για την κάλυψη των 73 θέσεων εργασίας.

Δείτε την ανακοίνωση και τις θέσεις αναλυτικά εδώ

Δειτε το σχετικό ΦΕΚ εδώ

 


Συντάκτης Νewsroom 27 Μαρτίου, 2019 11:00

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV