Υπό “υδάτινη πολιορκία” το Διδυμότειχο

Συντάκτης Σταυρούλα Αγελαδαράκη 10 Ιανουαρίου, 2019 17:35

Υπό “υδάτινη πολιορκία” το Διδυμότειχο

Προβλήματα έχουν φέρει τα έντονα καιρικά φαινόμενα αυτήν την ώρα στην πόλη του Διδυμοτείχου – Διακοπές ρεύματος και πλημμυρισμένοι δρόμοι

Μπλακ άουτ έχει σημειωθεί εδώ και δύο ώρες στην πόλη του Διδυμοτείχου στην περιοχή της Αγίας Μαρίνας όπου συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ προσπαθούν να αποκαταστήσουν την βλάβη.

Ταυτόχρονα η πολύ ισχυρή βροχόπτωση αυτήν την ώρα στην περιοχή έχει δημιουργήσει πολλαπλά προβλήματα σε έναν από τους κεντρικούς δρόμους της πόλης, την οδό Βασιλέως Γεωργίου η οποία συνδέει το κέντρο της πόλης με την κεντρική γέφυρα του Ερυθροποτάμου, και να διακοπεί η η κυκλοφορία λόγω της υψηλής συγκέντρωσης υδάτων. Η διακοπή ρεύματος δεν επιτρέπει να λειτουργήσουν κανονικά οι αντλίες αποστράγγισης και αυτή την ώρα συνεργεία του δήμου προσπαθουν να τις θέσουν σε λειτουργία μέσω γεννήτριας πετρελαίου.

Ήδη τα πρώτα σπίτια στην περιοχή της Αγίας Πέτρας έχουν αρχίσει να αντιμετωπίζουν προβλήματα από τη συνεχόμενη αύξηση της στάθμης και εκτιμάται ότι αν δεν λειτουργήσουν άμεσα οι γεννήτριες θα υπάρξουν πλημμύρες.


 


Συντάκτης Σταυρούλα Αγελαδαράκη 10 Ιανουαρίου, 2019 17:35

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV