Παραιτήθηκε ο Χρήστος Στάικος από τη Δημοτική Αρχή.

Συντάκτης Σταυρούλα Αγελαδαράκη 17 Ιανουαρίου, 2018 18:08

Παραιτήθηκε ο Χρήστος Στάικος από τη Δημοτική Αρχή.

Αλλαγή σύνθεσης στο Δημοτικό Συμβούλιο της Ορεστιάδας.

Από την θέση του Δημοτικού Συμβούλου Ορεστιάδας από την δημοτική αρχή παραιτήθηκε ο κ. Χρήστος Στάικος, όπως ανακοίνωσε και στη χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Ορεστιάδας. Οι λόγοι της παραίτησης του κ. Στάικου από την θέση του στο Δημοτικό Συμβούλιο της Ορεστιάδας είναι οι αυξημένες επαγγελματικές και επιστημονικές του υποχρεώσεις.Ο κ. Στάικος στην τελευταία του τοποθέτηση ως δημοτικός σύμβουλος στη χθεσινή συνεδρίαση είπε:

Θα ήθελα με μία ολιγόλεπτη ομιλία μου να σας ανακοινώσω την παραίτησή μου από τη θέση του δημοτικού συμβούλου για λόγους προσωπικούς,οι αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις δεν μου επιτρέπουν να είμαι συνεπής στις απαιτήσεις του ρόλου ενός δημοτικού συμβούλου.

Θα ήθελα καταρχήν να ευχαριστήσω τον κύριο Δήμαρχο για την τιμή που μου έχει κάνει να με επιλέξει ως υποψήφιος δημοτικό σύμβουλο σε αυτήν την παράταξη, για την έως τώρα άψογη συνεργασία μας, αλλά και για την αποδοχή της παραίτησης μου.

Αποχωρώ από τη θέση αυτή αφού ευχαριστήσω τους δημότες που με τμησαν με την ψήφο τους και μου εμπιστεύτηκαν την εκπροσώπηση τους. Τους διαβεβαιώνω ότι θα συνεχίσω να είμαι ενεργό μέλος του συνδυασμού συμμεριζόμενος τα οράματα ,τους στόχους και τις επιδιώξεις αυτής της ομάδας. Είμαι πεπεισμένος πως ο αντικαταστάτης μου θα είναι μαχητικότερος σε μία δύσκολη περίοδο για την πόλη μας.

Τέλος θέλω να ευχαριστήσω τους συναδέλφους μου τους δημοτικούς συμβούλους της παράταξης μου για την συνεργασία που είχαμε τόσα χρόνια, αλλά και την συμπάθεια που εισέπραξα από μέρους τους. Ευχαριστώ και όλους τους υπόλοιπους δημοτικού συμβούλους με τους οποίους είχα και θα συνεχίσω να έχω ειλικρινά αισθήματα φιλίας.

Την θέση του κ. Σταϊκου στο δημοτικό συμβούλιο ανέλαβε σήμερα ο κ. Αντώνης Τσομπανίδης, ο οποίος ορκίστηκε σήμερα στην γραφείο του Δήμαρχου Ορεστιάδας.


Συντάκτης Σταυρούλα Αγελαδαράκη 17 Ιανουαρίου, 2018 18:08

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV