Φωτιά κοντά στο χωριό Αμόριο

Συντάκτης Νewsroom 29 Σεπτεμβρίου, 2021 14:46

Φωτιά κοντά στο χωριό Αμόριο

Φωτιά ξέσπασε πριν λίγη ώρα έξω από το χωριό Αμόριο Δήμου Σουφλίου, στην περιοχή των Αγίων Ακινδύνων.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από αυτόπτες μάρτυρες, η φωτιά φαινεται να ξεκίνησε πίσω από την συρματουργία που βρίσκεται στην περιοχή και στην συνέχεια εξαπλώθηκε προς το σημείο που βρίσκεται το ναϊδριο των Αγίων Ακινδύνων και προς την πλευρά του κάμπου.


Στο σημείο για την κατάσβεση έσπευσαν αρχικά ντόπιοι που αντιλήφθηκαν την φωτιά και όχημα της πυροσβεστικής.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες από την Πυροσβεστική (14:55) η φωτιά και το έργο της κατάσβεσης είναι σε εξέλιξη αυτή τη στιγμή και στο σημείο έχουν σπεύσει δυνάμεις 31 πυροσβεστών, δύο ομάδων πεζοπόρων τμημάτων, 9 οχήματα ενώ επιχειρούν και από αέρος ένα ελικόπτερο και ένα αεροσκάφος. Οι άνεμοι που πνέουν στην περιοχή είναι 4 μποφόρ και η πυρκαγιά αυτή τη στιγμή καίει σε δασική έκταση ανάμεσα στα δύο χωριά Αμόριο και Ψαθάδες χωρίς να απειλεί κατοικίες ή καλλιεργήσιμες εκτάσεις.

Νεότερη ενημέρωση (15:21): Στο σημείο της φωτιάς έχουν καταφτάσει περιπολικά και άνδρες της αστυνομίας και ρυθμίζουν την κίνηση των οχημάτων από τον επαρχιακό δρόμο που συνδέει τα δύο χωριά. Η κατάσβεση συνεχίζεται με τις επίγειες δυνάμεις της πυροσβεστικής στο σημείο.


Συντάκτης Νewsroom 29 Σεπτεμβρίου, 2021 14:46

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV