Τυχεροί (;) μαθητές – ένα ρεπό μετά το άλλο!

Συντάκτης Νewsroom 2 Νοεμβρίου, 2010 11:49

Κλειστά θα είναι τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στο Νομό μας αύριο, την Τετάρτη 3 Νοεμβρίου, λόγω των εκλογών που θα πραγματοποιηθούν για την ανάδειξη αιρετών εκπροσώπων των εκπαιδευτικών στα υπηρεσιακά συμβούλια.


Με απόφαση του Υπουργείου Παιδείας, όλες οι σχολικές μονάδες της χώρας δεν θα λειτουργήσουν αύριο, δηλαδή δεν θα γίνουν μαθήματα, προκειμένου να διευκολυνθούν οι εκπαιδευτικοί για να συμμετέχουν στις εκλογικές διαδικασίες.

Να σημειωθεί ότι παλιότερα οι εκλογές των εκπαιδευτικών γίνονταν Σάββατο, αλλά η μη προσέλευση ικανού αριθμού οδήγησε το Υπουργείο να πάρει την απόφαση αυτές να διεξάγονται καθημερινή. Επίσης το Υπουργείο χορηγεί και μια ημέρα άδειας στους εκπαιδευτικούς που θα συμμετέχουν στην ψηφοφορία για την εκλογή των αντιπροσώπων τους στα τοπικά, περιφερειακά και κεντρικά όργανα.

Να υπενθυμίσουμε ότι τα σχολεία της χώρας μας θα είναι κλειστά  και την Παρασκευή 5 , καθώς και την Δευτέρα 8 Νοεμβρίου λόγω της διεξαγωγής των αυτοδιοικητικών εκλογών της 7ης Νοεμβρίου.

Κλειστά θα είναι τα σχολεία και στις περιοχές που θα γίνει επαναληπτική ψηφοφορία για τις Περιφέρειες και τους Δήμους, δηλαδή στις 12 και 15 Νοεμβρίου.

Χαράς ευαγγέλια για τους μαθητές… οι οποίοι κατά τα άλλα δεν χάνουν αρκετές ώρες μαθήματος λόγω καταλήψεων, μεταρρυθμίσεων, στενοτήτων σε διδακτικό προσωπικό, κτλ.


Συντάκτης Νewsroom 2 Νοεμβρίου, 2010 11:49

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV