Το ντέρμπι της 10ης Αγωνιστικής Α.Ε.Καρωτής – Μ.Γ.Σ. Ορέστης Ορεστιάδας (Video)

Συντάκτης Νewsroom 15 Δεκεμβρίου, 2013 20:16

Το ντέρμπι της 10ης Αγωνιστικής Α.Ε.Καρωτής – Μ.Γ.Σ. Ορέστης Ορεστιάδας (Video)

Πριν από λίγο ολοκληρώθηκε ο αγώνας μεταξύ Α.Ε.Καρωτής και  Μ.Γ.Σ. Ορέστης στην Καρωτή σε έναν πολύ καλό αγωνιστικό χώρο ο Ορέστης δεν είχε πρόβλημα να ξεδιπλώσει της ποδοσφαιρικές του αρετές και να φτάσει άνετα στην εκτός έδρας επικράτηση με το ευρύ 0-4 το οποίο άνετα θα μπορούσε να ήταν ευρύτερο καθώς έχασε και δύο πέναλτι παρότι έμεινε με δέκα παίκτες από το 57΄ .Αναλυτικά:

10΄ΓΚΟΛ !!! 0-1 Στην πρώτη ουσιαστικά ευκαιρία του παιχνιδιού ο Ορέστης ανοίγει το σκορ.Ο Ρουσσίδης κάνει την σέντρα και ο Μεμέτογλου πιάνει την κεφαλιά  στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα της Α.Ε.Καρωτής.


28΄Κερδίζει πέναλτι ο Ρουσσίδης .Το εκτελεί ο Στέρεφ όχι λέει με την απόκρουση του ο Δουλούδης.

32΄Σουτ του Καραγκίοζη από μακρινή απόσταση βρίσκει σε παίχτη του Ορέστη και καταλήγει κόρνερ.

35΄Ανάποδο ψαλίδι του Μεμέτογλου μπλοκάρει εύκολα ο Δουλούδης.

43΄ΓΚΟΛ!!! 0-2 Αριστοτεχνική εκτέλεση φάουλ του Δοϊνούδη αποκρούει ο Δουλούδης αλλά η μπάλα έχει περάσει την γραμμή του τέρματος του.

49΄Μετά από κόντρες η μπάλα καταλήγει στον Στέρεφ που από πλεονεκτική θέση κάνει το σουτ αλλά η μπάλα καταλήγει στο δεξί κάθετο δοκάρι του Δουλούδη.

55΄Ωραίο σουτ του Στέρεφ δέκα μέτρα έξω από την περιοχή της Καρωτής  εκτινάσσεται και  διώχνει  την μπάλα λίγο πριν καταλήξει στο γάμα του ο Δουλούδης.

57΄ Δεύτερη κίτρινη για τον Μεμέτογλου που συνέχισε  τη φάση μετά από υπόδειξη οφ σάιντ ,με δέκα ο Ορέστης.

74΄ΓΚΟΛ!!!   0-3 Κλέβει ο Ρουσσίδης την μπάλα τετ α τετ  ο Στέρεφ  αποκρούει ο Δουλούδης η μπάλα καταλήγει και πάλι στον Ρουσσίδη που με ωραίο πλασέ γράφει το 0-3 για την ομάδα του.

81΄ΓΚΟΛ!!! 0-4 Ωραία προσωπική ενέργεια του Δοινούδη περνάει με έξοχη κίνηση δύο παίχτες της Καρωτής και με  εύστοχο  σουτ κάνει το 0-4 με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα.

83΄ Ακομά ένα πέναλτι για τον Ορέστη σε ανατροπή του Στέρεφ εκτελεί ο Δοινούδης πάει για το χατ τρικ αλλά αυτή την φορά δεν καταφέρνει να σκοράρει καθώς η μπάλα καταλήγει στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Δουλούδη.

Ρεπορτάζ:Δημήτρης Μηλίκας


Συντάκτης Νewsroom 15 Δεκεμβρίου, 2013 20:16

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV