Την απόλυση συμβασιούχων εργαζομένων στο δήμο Αλεξανδρούπολης καταγγέλλει η Λαϊκή Συσπείρωση

Συντάκτης Νewsroom 23 Νοεμβρίου, 2010 11:44

Η Λαϊκή Συσπείρωση και το ΠΑΜΕ Αλεξανδρούπολης καταγγέλλουν το τέλος των συμβάσεων για τους εργαζομένους του δήμου Αλεξανδρούπολης, καταδικάζοντας την πρακτική των συμβάσεων περιορισμένου χρόνου ως “βάρβαρη πολιτική”. Συγκεκριμένα αναφέρεται:


“Λίγες μέρες μετά τις Δημοτικές εκλογές ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης κ. Αλεξανδρής ανακοίνωσε στους 78 εργαζόμενους στην καθαριότητα με συμβάσεις 8μηνες οι οποίο προσλήφθηκαν μέσω ΑΣΕΠ, ότι δεν υπάρχουν χρήματα για να τους πληρώσει, προτείνοντάς τους μάλιστα να παραιτηθούν. Η πλειοψηφία αυτών των εργαζομένων είναι από οικογένειες τρίτεκνες, μονογονεϊκές κλπ.

Όλα αυτά τα χρόνια οι κυβερνήσεις της Ν.Δ. και του ΠΑΣΟΚ αλλά και οι εκλεγμένοι εκπρόσωποί τους στους Δήμους προωθούν και στηρίζουν αυτή την βάρβαρη πολιτική με τους συμβασιούχους που αποτελούν φτηνό εργατικό δυναμικό χωρίς δικαιώματα, γεγονός που τους μετατρέπει σε αντικείμενο άγριας οικονομικής και πολιτικής ομηρίας και εκμετάλλευσης.

Η Λαϊκή Συσπείρωση εκφράζει την πλήρη συμπαράστασή της στους εργαζόμενους συμβασιούχους του Δήμου Αλεξανδρούπολης, τους καλεί να βγάλουν πολιτικά συμπεράσματα, να συνεχίσουν και να εντείνουν τον αγώνα τους για την πληρωμή των δεδουλευμένων τους, για διεκδίκηση μόνιμης και σταθερής εργασίας χωρίς όρους και προϋποθέσεις.

Αλεξανδρούπολη 22.11.2010″


Συντάκτης Νewsroom 23 Νοεμβρίου, 2010 11:44

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV