Τετ-α-τετ Μαυρίδη και Υπουργών για τις δομές στο Φυλάκιο την Πέμπτη

Συντάκτης Νewsroom 9 Μαρτίου, 2021 15:56

Τετ-α-τετ Μαυρίδη και Υπουργών για τις δομές στο Φυλάκιο την Πέμπτη

Συνάντηση στην Αθήνα με τους αρμόδιους υπουργούς θα πραγματοποιήσει την Πέμπτη 11 Μαρτίου ο δήμαρχος Ορεστιάδας Βασίλης Μαυρίδης για το θέμα των μεταναστευτικών δομών στο Φυλάκιο

Την επερχόμενη συνάντηση έκανε γνωστή ο ίδιος ο δήμαρχος Ορεστιάδας μέσω των κοινωνικών δικτύων όπου γνωστοποίησε ότι η πρόσκληση της κυβέρνησης για την συνάντηση επήλθε μετά από σχετικό αίτημα της Επιτροπής Αγώνα για παροχή διευκρινήσεων για τις δομές μετά τις ανακοινώσεις για τις αναβαθμίσεις του ΚΥΤ και ΠΡΟΚΕΚΑ στο Φυλάκιο Δήμου Ορεστιάδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες στην συνάντηση θα μετέχουν πιθανότατα οι Υπουργοί Μετανάστευσης και Ασύλου και Προστασίας του Πολίτη Ν. Μηταράκης και Μ. Χρυσοχοϊδης καθώς και στελέχη των υπουργείων Εσωτερικών και Εθνικής Άμυνας.


Σημειώνεται πως χθες αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί η συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Παρασκευή 12 Μαρτίου στην κεντρική πλατεία Ορεστιάδας καθότι δεν έχουν ικανοποιηθεί πλήρως τα αιτήματα της Επιτροπής Αγώνα, και η οποία αναβλήθηκε μετά τις ανακοινώσεις της κυβέρνησης. Μετά και την ανακοίνωση για την συνάντηση της Πέμπτης έγινε γνωστό πως η συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί κανονικά και δεν αναβάλλεται.


Συντάκτης Νewsroom 9 Μαρτίου, 2021 15:56

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV