Τελεσίγραφο Ένωσης Γονέων στο δήμο Ορεστιάδας για το πετρέλαιο θέρμανσης στα σχολεία

Συντάκτης Νewsroom 26 Οκτωβρίου, 2011 11:20

Την απόφαση να δοθεί στο δήμο Ορεστιάδας χρονικό περιθώριο μέχρι τη Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011, για την προμήθεια πετρελαίου θέρμανσης στα σχολεία της περιοχής, που αντιμετωπίζουν άμεσο πρόβλημα λόγω έλλειψης καυσίμων, έλαβε στη διάρκεια της έκτακτης γενικής συνέλευσης που προκάλεσε το απόγευμα της Τρίτης 25 Οκτωβρίου 2011, η Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων του δήμου Ορεστιάδας.


Η Ένωση ευελπιστεί ότι μέχρι το πρωί της Δευτέρας θα έχει υλοποιηθεί η δέσμευση που ανέλαβε ενώπιον των γονέων που συμμετείχαν στη συνέλευση, ο αντιδήμαρχος Ορεστιάδας, κ. Ευάγγελος Μαρασλής, ότι το θέμα θα τακτοποιηθεί άμεσα.

Σε διαφορετική περίπτωση, και εάν ο δήμος δεν ανταποκριθεί θετικά μέχρι την Δευτέρα στο αίτημα επίλυσης του προβλήματος που έχει δημιουργηθεί, η Ένωση θα προχωρήσει άμεσα στο κλείσιμο των σχολικών μονάδων που δεν έχουν θέρμανση, και θα πραγματοποιήσει στις 10 το πρωί της ίδιας ημέρας, (Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011), μαζί με τους γονείς, συγκέντρωση διαμαρτυρίας μπροστά στο Δημαρχείο Ορεστιάδας.

 

 

 


Συντάκτης Νewsroom 26 Οκτωβρίου, 2011 11:20

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV