Συνεχίζονται αναστολές και επίδομα 534 ευρώ και τον Φεβρουάριο

Συντάκτης Νewsroom 29 Ιανουαρίου, 2021 18:41

Συνεχίζονται αναστολές και επίδομα 534 ευρώ και τον Φεβρουάριο

Παρατείνονται οι αναστολές συμβάσεων εργασίας και η αποζημίωση ειδικού σκοπού ύψους 534 ευρώ και για τον Φεβρουάριο λόγω της εξέλιξης της πανδημίας 

Παρατείνεται και για τον Φεβρουάριο το μέτρο των αναστολών συμβάσεων εργασίας για τις κλειστές και πληττόμενες επιχειρήσεις λόγω της εξέλιξης της πανδημίας. Σύμφωνα με το υπουργείο Εργασίας συνεχίζεται το μέτρο της αναστολής των συμβάσεων εργασίας και τον Φεβρουάριο κατά τα πρότυπα της λίστας ΚΑΔ κλειστών και πληττόμενων επιχειρήσεων (ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Α-Δ) της τελευταίας εν ισχύ Κ.Υ.Α.


Έτσι οι εργαζόμενοι των κλειστών και πληττόμενων επιχειρήσεων θα μπουν σε αναστολή της σύμβασης εργασίας τους και τον Φεβρουάριο. Έτσι θα λάβουν αποζημίωση ειδικού σκοπού ύψους 534 ευρώ για 30 ημέρες αναστολής δηλαδή 18 ευρώ για κάθε ημέρα αναστολής.

Παράλληλα το πρώτο δεκαήμερο του Φεβρουαρίου αναμένεται να πληρωθούν οι δικαιούχοι τα 534 ευρώ για τις αναστολές συμβάσεων εργασίας του Ιανουαρίου.

Η επίσημη ανακοίνωση

Από το γραφείο Τύπου του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Γνωστοποιείται ότι το μέτρο των αναστολών συμβάσεων εργασίας συνεχίζεται και για το μήνα Φεβρουάριο 2021 κατά τα πρότυπα της λίστας ΚΑΔ κλειστών και πληττόμενων επιχειρήσεων (ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Α-Δ) της τελευταίας εν ισχύ Κ.Υ.Α.»


Συντάκτης Νewsroom 29 Ιανουαρίου, 2021 18:41

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV