Συμμετοχή του Δήμου Αλεξανδρούπολης στο 16ο Πανελλήνιο Συνέδριο του Ελληνικού Δικτύου Υγιών Πόλεων

Συντάκτης Νewsroom 10 Οκτωβρίου, 2020 07:51

Συμμετοχή του Δήμου Αλεξανδρούπολης στο 16ο Πανελλήνιο Συνέδριο του Ελληνικού Δικτύου Υγιών Πόλεων

Συμμετοχή του Δήμου Αλεξανδρούπολης στο 16ο Πανελλήνιο Συνέδριο του Ελληνικού Δικτύου Υγιών Πόλεων που διεξάγεται κάτω από ιδιαίτερες συνθήκες, λόγω της πανδημίας.

Το 16ο Συνέδριο με θέμα «Υγιείς και ανθεκτικές πόλεις στην περίοδο της κρίσης: Η εφαρμογή των 17 στόχων βιώσιμης ανάπτυξης μέσω των 6 πολιτικών του Π.Ο.Υ. για τον άνθρωπο» συνδιοργάνωσαν το ΕΔΔΥΠΠΥ και ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής -όπου φιλοξενείται μέρος της διοργάνωσης-, και τελεί υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Εσωτερικών, του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων, του Υπουργείου Υγείας, του Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων, του Υπουργείου Τουρισμού και την υποστήριξη της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ), της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας (ΕΝΠΕ) & του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών.

Ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Γιάννης Ζαμπούκης συμμετείχε στη συνεδρία με θέμα “Covid_19-Νεότερα Δεδομένα και Καλές Πρακτικές σε τοπικό επίπεδο- Μέτρα που πρέπει να ληφθούν για την επόμενη φάση της πανδημίας” παρουσιάζοντας τις πρακτικές που εφάρμοσε ο Δήμος Αλεξανδρούπολης για την αποφυγή διάδοσης του κορωνοϊού COVID-19 σε οικισμούς Ρομά, καθώς και ευάλωτων και ευπαθών ομάδων.



Συντάκτης Νewsroom 10 Οκτωβρίου, 2020 07:51

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV