Στο πλευρό του Πρωθυπουργού η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ στον Έβρο

Συντάκτης Νewsroom 3 Νοεμβρίου, 2011 10:12

“Στηρίζουμε τις τελευταίες πρωτοβουλίες του Προέδρου μας και Πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου, ώστε ο λαός να γίνει συμμέτοχος και να αποφανθεί σχετικά με την συμφωνία που επετεύχθη μετά από μαραθώνιες διαβουλεύσεις της Ελληνικής αντιπροσωπείας στις 26 Οκτωβρίου στις Βρυξέλλες, καθιστώντας με την συμβουλή του το πρόβλημα της Ελλάδας, πρόβλημα της Ευρώπης.


Δεν δεχόμαστε πλέον το «δούλεμα» από τους «υπευθύνους» της Ευρώπης, όπου την μια μέρα υπογράφουν συμφωνία και την άλλη να λένε ότι …δεν έπρεπε να είμαστε στο Ευρώ… ότι …χάνουμε την Εθνική μας κυριαρχία… και βέβαια να καθυστερούν και να μην συμφωνούν επί της ουσίας.

Εμείς οι Έλληνες κάναμε και κάνουμε τεράστιες θυσίες για να σώσουμε την χώρα μας, έχουμε γνώση και συνείδηση των λαθών μας. Λαθών που μας έφεραν στην σημερινή κατάσταση , αλλά δεν δεχόμαστε πλέον το «δούλεμα» που γίνεται από τα ντόπια οικονομικά συμφέροντα , κάποια κόμματα και τους Ευρωπαίους που έχουν τα μικροκομματικά τους συμφέροντα πάνω από την σωτηρία της χώρας μας.

Είναι απορίας άξιον γιατί κάποιοι δεν θέλουν την επιλογή του δημοψηφίσματος γιατί προκαλεί χάος και δεν μας λένε οι εκλογές που ζητάνε δεν θα προκαλέσουν χάος???  Αφού κανένα κόμμα δεν συνεργάζεται με τα αλλά άρα και η όποια δανειακή σύμβαση είναι στον αέρα, άρα και η σωτηρία της χώρας μας.

Το Πασοκ τολμά και αναλαμβάνει το ιστορικό πολιτικό βάρος !!!

Είναι η κρίσιμη ώρα να αναλάβουμε όλοι τις ευθύνες που μας αναλογούν!!!

Καλούμε λοιπόν την κοινοβουλευτική ομάδα να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων σ’ αυτές τις κρίσιμες στιγμές που διανύει η χώρα μας και να στηρίξει τις προσπάθειες του Προέδρου μας.

Τυχόν αποτυχία αυτής της Εθνικής προσπάθειας θα δώσει αφορμή στους ανώριμους πολιτικά της αντιπολίτευσης να καρπωθούν οποιαδήποτε μικροπολιτικά οφέλη, καθώς και σε όλους εκείνους που αναπολούν τις παλιές εποχές της ανομίας, του ρουσφετιού και της χειραγώγησης από τα Μ.Μ.Ε. και τα οικονομικά συμφέροντα.

Η ενότητα του Ελληνικού λαού , η ψυχραιμία και η μεθοδική διαπραγμάτευση και λειτουργία θα μας δώσει την λύση στο πρόβλημα μας.”

 

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

ΠΑΣΟΚ ΕΒΡΟΥ

02.11.2011


Συντάκτης Νewsroom 3 Νοεμβρίου, 2011 10:12

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV