Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Kick Boxing με 6 Αθλητές από την Ορεστιάδα

Συντάκτης Νewsroom 11 Δεκεμβρίου, 2012 15:09

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Kick Boxing με 6 Αθλητές από την Ορεστιάδα

Συγχαρητήρια στους αθλητές μας για την εξαιρετική τους επίδοση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Kick Boxing στις 8&9/12/2012 στη Λάρισα. Όπου έφεραν μετάλλια στην πόλη μας και την ανάδειξαν.
Ο Σύλλογός μας, αναγνωρισμένος από την Π.Ο.Κ. (Πανελλήνια Ομοσπονδία Kick Box) και την Γ.Γ.Α. (Γενική Γραμματεία Αθλητισμού), συμμετείχε και εκπροσωπούσε την πόλη μας, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Kick Boxing με 6 Αθλητές και με τον προπονητή τους τον κ. Στεργάτο Σαράντη.


Πιο αναλυτικά:

Ο Τουτζιαράκης Πασχάλης, +91kg στο Low Kick κατέκτησε την 3η Θέση, Χάλκινο μετάλλιο.

Ο Νικολάου Χρήστος, -81kg στο Low Kick έφτασε μέχρι την 8άδα  με εκπληκτική εμφάνιση αλλά δυστυχώς το αποτέλεσμα του αγώνα ήταν αρνητικό λανθασμένα δώσανε τον αγώνα στον αντίπαλό του.

Την ίδια τύχη είχε και ο Γώτης Στέργιος, -84kg στο Kick Light όπου στον αγώνα πριν από τα μετάλλια στην 8άδα, η διαιτησία έδωσα τον αγώνα στον αντίπαλό του.

Ο Κουσίδης Δημήτρης, -75kg στο Low Kick έδωσε έναν πολύ δυνατό αγώνα αλλά έχασε το παιχνίδι “μέσα από τα χέρια του” λόγο δύο παρατηρήσεων που δέχτηκε.

Ο Μανολόπουλος Δημήτρης, -71kg στο Low Kick είχε καλή παρουσία στην αρχή αλλά στην συνέχεια του αγώνα αποδείχτηκε ότι “δεν ήταν η μέρα του” με αποτέλεσμα να χάσει τον αγώνα.

Ο Νανόπουλος Γιώργος, -84kg στο Kick Light έπαιξε πολύ καλά για πρώτο του παιχνίδι, αλλά ο αντίπαλός που κατάφερε τελικά να τον νικήσει στη συνέχεια  πήρε και την κατηγορία.

Προπονητής:
Στεργάτος Σαράντης

Οι αθλητές που πήραν μέρος είναι:
1. Νικολάου Χρήστος
2. Γώτης Στέργιος
3. Μανολόπουλος Δημήτρης
4. Κουσίδης Δημήτρης
5. Τουτζιαράκης Πασχάλης
6. Νανόπουλος Γιώργος

Συνοδοί:
1. Δελόγλου Δημήτρης
2. Χλωρού Βασιλική


Συντάκτης Νewsroom 11 Δεκεμβρίου, 2012 15:09

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV