Στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΕΔ ο Λευτέρης Χαμαλίδης (συνέντευξη)

Συντάκτης Νewsroom 26 Σεπτεμβρίου, 2011 09:10

Στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΕΔ ο Λευτέρης Χαμαλίδης (συνέντευξη)

Λευτέρης Χαμαλίδης

Στο Διοικητικό Συμβούλιο της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης εκλέχτηκε ο Λευτέρης Χαμαλίδης Δημοτικός Σύμβουλος Ορεστιάδας και επικεφαλής του συνδυασμού “νέα αρχή”.


Διευκρίνισε ότι η ΠΕΔ είναι συνδικαλιστικό όργανο με στόχο την ανάδειξη των προβλημάτων των δήμων της περιφέρειας αλλά και τη συμβολή μαζί με το περιφερειακό συμβούλιο στην διαμόρφωση περιφερειακής συνείδησης.

Ο κ. Χαμαλίδης τόνισε πως ως μέλος του Δ.Σ. της ΠΕΔ θα προσπαθήσει να αναδείξει τα προβλήματα των δήμων της Π.Ε. Έβρου.

Ο Λευτέρης Χαμαλίδης στο Ράδιο Έβρος – Ο θεσμός της ΠΕΔ

Στην συνέντευξη που παραχώρησε ο Λευτέρης Χαμαλίδης στη Σουλά Καπετανίδου αναφέρθηκε και σε μια σειρά ζητημάτων που σχετίζονται άμεσα με το δήμο Ορεστιάδας και αφορούν στην οικονομική ανάπτυξη της περιοχής. Μεταξύ αυτών η αξιοποίηση του Άρδα μέσω ενός τοπικού συμφώνου ποιότητας αλλά και η διεύρυνση των διασυνοριακών σχέσεων και η δημιουργία ενός διακρατικού φορέα που προβάλλει την περιοχή τόσο σε επιχειρησιακό όσο και σε τουριστικό επίπεδο.

Ο Λευτέρης Χαμαλίδης στο Ράδιο Έβρος – Αξιοποίηση γεωγραφικών πλεονεκτημάτων

Επίσης στο προσεχές διάστημα, όπως ανακοίνωσε ο κ. Χαμαλίδης, θα παρουσιαστεί στο δημοτικό συμβούλιο της πόλης και η πρόταση της παράταξης  ‘νέα αρχή’ για τη σύσταση ενός ‘δημοτικού συμβουλίου εφήβων’ κατά το πρότυπο της βουλής των εφήβων…

Ο Λευτέρης Χαμαλίδης στο Ράδιο Έβρος – Δημοτικό Συμβούλιο Εφήβων


Συντάκτης Νewsroom 26 Σεπτεμβρίου, 2011 09:10

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV