Σταμάτησαν οι εργασίες επέκτασης στο Φυλάκιο – Αποσύρθηκε ο υπεργολάβος

Συντάκτης Νewsroom 19 Ιανουαρίου, 2022 13:02

Σταμάτησαν οι εργασίες επέκτασης στο Φυλάκιο – Αποσύρθηκε ο υπεργολάβος

Σταμάτησαν σήμερα Τετάρτη οι εργασίες επέκτασης των δομών στο Φυλάκιο – Αποσύρθηκε ο υπεργολάβος

Στον απόηχο της χθεσινής διαμαρτυρίας και των επεισοδίων που έλαβαν χώρα το μεσημέρι της Τρίτης στο Φυλάκιο, σήμερα αποσύρθηκαν τα μηχανήματα και σταματήσαν οι εργασίες στο Φυλάκιο.

Πληροφορίες τις τελευταίες ώρες ανέφεραν πως αποσύρθηκε ο υπεργολάβος των εργασιών επέκτασης των δομών στο Φυλάκιο. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο υπεργολάβος απέσυρε σήμερα τα μηχανήματα και σταμάτησαν οι εργασίες, οι οποίες ήταν η αφορμή των τελευταίων γεγονότων στην περιοχή. Το θέμα επιβεβαίωσε και ο Δήμαρχος Ορεστιάδας Βασίλης Μαυρίδης σε επικοινωνία του με το radioevros.gr. Όπως ανέφερε, ο υπεργολάβος που εκτελούσε τις εργασίες τις τελευταίες ημέρες αποσύρθηκε και λόγω των αντιδράσεων της τοπικής κοινωνίας τις τελευταίες ημέρες.


Μιλώντας στο ΡΑΔΙΟ ΕΒΡΟΣ και στην εκπομπή “Εντός τόπου και χρόνου” ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Φυλακίου Χρήστος Τυρμπάκης επιβεβαίωσε πως σήμερα δεν πραγματοποιήθηκαν εργασίες στο σημείο μιλώντας για θετική εξέλιξη και αναφέροντας πως στην συνέχεια αναμένονται και θετικότερες. Παράλληλα ανέφερε την συνάντηση προέδρων των τοπικών κοινοτήτων Ορεστιάδας σήμερα στις 7 το απόγευμα με σκοπό την λήψη αποφάσεων για κοινή αντιμετώπιση του θέματος ενώ ήδη και οι πρόεδροι τοπικών κοινοτήτων του Δήμου Διδυμοτείχου θα βρεθούν στο πλευρό τους ενώ παράλληλα γίνονται προσπάθειες και επαφές και με προέδρους τοπικών κοινοτήτων από όλο τον νομό ώστε να υπάρχει μαζική και κοινή αντίδραση.


Συντάκτης Νewsroom 19 Ιανουαρίου, 2022 13:02

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV