Κελέτσης: Καριερίστες καπελώνουν τις άνευ αντικειμένου κινητοποιήσεις

Συντάκτης Χάρης Κανταρίδης 19 Ιανουαρίου, 2022 12:30

Κελέτσης: Καριερίστες καπελώνουν τις άνευ αντικειμένου κινητοποιήσεις

Στην “Πρωινή Περιπολία” κλήθηκε σήμερα το πρωί να σχολιάσει τις εξελίξεις που αφορούν την επέκταση των δομών του Φυλακίου ο βουλευτής Έβρου της Νέας Δημοκρατίας Σταύρος Κελέτσης.

Ο κ. Κελέτσης απάντησε στην ερώτηση που αφορούσε την απουσία του από τις κινητοποιήσεις των πολιτών τις τελευταίες ημέρες στο Φυλάκιο (ιδιαίτερα της χθεσινής και αυτής της Κυριακής) και υπερασπίστηκε την θέση της κυβέρνησης ενώ αναγνώρισε τη σύγχυση που έχουν δημιουργήσει οι Υπουργοί Μετανάστευσης και Ασύλου και Προστασίας του Πολίτη με τις δηλώσεις τους.


Τόνισε ότι είναι άνευ αντικειμένου οι κινητοποιήσεις καθώς δίνουν σε ακροδεξιά στοιχεία και καριερίστες τη δυνατότητα να τις “καπελώσουν” και πρόσθεσε ότι με τέτοιο συνονθύλευμα δυνάμεων δεν είναι δυνατόν να συμμετάσχει. Ο κ. Κελέτσης είπε συγκεκριμένα ότι θα είναι παρόν σε οποιαδήποτε συντεταγμένη και οργανωμένη από τους θεσμικούς φορείς κινητοποίηση, επέρριψε ευθύνες στον ΣΥΡΙΖΑ όπως εκφράστηκε ,σύμφωνα με τον ίδιο, μέσω της κυρίας Τσιριγώτη εχθές στο Ράδιο Έβρος και την εκπομπή Εβροσκόπιο με τον Νίκο Πατούνα.

Απαντώντας σε ερώτηση για τον πραγματικό αριθμό των φιλοξενουμένων μεταναστών στο σύνολο τους μετά τις εργασίες ο κ. Κελέτσης επιβεβαίωσε ουσιαστικά τον αριθμό που έδωσε ο κ. Μηταράκης ,δηλαδή τους 950. Υπερθεμάτισε τονίζοντας έντονα τις ενέργειες που έκανε ο ίδιος μετά την πρώτη γνωστοποίηση των προθέσεων του Υπουργείου Μετανάστευσης για τον Έβρο. Υποστήριξε δε, ότι οι δομές θα είναι κλειστές με τους φιλοξενούμενους να φεύγουν από αυτές μετά από 24 ημέρες

Τέλος,ο κ. Κελέτσης δεσμεύτηκε να μεταφέρει το αίτημα για κοινή ενημέρωση της τοπικής κοινωνίας από τους δύο Υπουργούς αναφορικά με τη διευκρίνηση των προθέσεων της κυβέρνησης για τη λειτουργία των δομών .


Συντάκτης Χάρης Κανταρίδης 19 Ιανουαρίου, 2022 12:30

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV