Τρία γκολ στο δεύτερο ημίχρονο- Α.Ε. Διδυμοτείχου – Ορφέας Ξάνθης 1-2

Συντάκτης Σοφιανός Κανταρίδης 25 Οκτωβρίου, 2020 17:57

Τρία γκολ στο δεύτερο ημίχρονο- Α.Ε. Διδυμοτείχου – Ορφέας Ξάνθης 1-2

Ένα πρώτο ημίχρονο με χαμένο πέναλτι για την Α.Ε. Διδυμοτείχου και ένα πλούσιο δεύτερο ημίχρονο με συνολικά τρία γκολ, ένα δοκάρι και πολλές φάσεις περιείχε ο αγώνας της Α.Ε. Διδυμοτείχου με την ομάδα του Ορφέα Ξάνθης.

20′:ο Βαρσαμίδης της Α.Ε. Διδυμοτείχου ανατράπηκε μέσα στην μεγάλη περιοχή από τον τερματοφύλακα του Ορφέα Ξάνθης τον Μανιά και δόθηκε πέναλτι. Ο Σαραντίδης που ανέλαβε την εκτέλεση για την Α.Ε. Διδυμοτείχου έστειλε την μπάλα αριστερά όπου ο τερματοφύλακας του Ορφέα Ξάνθη Μανιάς με διπλή προσπάθεια μπλόκαρε την μπάλα.
Το πρώτο ημίχρονο έληξε με τις δύο ομάδες να αναλώνονται σε πολλά κλεψίματα στο κέντρο, με τις φάσεις να είναι λίγες και σημαντικότερη αυτή του χαμένου πέναλτι του Σαραντίδη για την Α.Ε. Διδυμοτείχου.
54′ ΓΚΟΛ 0-1 : Μετά από πίεση διαρκείας η ομάδα του Ορφέα Ξάνθης έκλεψε την μπάλα στο κέντρο και με μία σέντρα που έγινε από τα δεξιά από τον Τορομανίδη ο Χαλήλ από κοντά με σκαστή κεφαλιά διαμόρφωσε το 0-1.
60′ ΓΚΟΛ 0-2: Μετά από φάση διαρκείας που προέκυψε έπειτα από συνεχόμενες τρίπλες , ο Μελισσόπουλος Νίκος εκμεταλλεύεται την φάση και κάνει το 0-2.
64 ΓΚΟΛ 1-2:
Ο Σαραντίδης μετά από σουτ λίγο έξω από την περιοχή του Ορφέα Ξάνθη στέλνει την μπάλα στα δίχτυα για το 1-2.
81′: Ο Τορομανίδης σουτάρει λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή του Δουλούδη, ο οποίος αποκρούει και στέλνει την μπάλα κόρνερ.
87′: Ο Παντελίδης εκτελεί ένα φάουλ λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή και η μπάλα καταλήγει στο δοκάρι.
ΤΈΛΟΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΎ Α.Ε. Διδυμοτείχου – Ορφέας Ξάνθης 1-2




Το στραγάλι:
Η διαιτητική τριάδα είχε ένα καλή απόδοση και δεν άφησε το παιχνίδι να ξεφύγει όταν υπήρξαν κάποια δυνατά μαρκαρίσματα.
Διαιτητής: Τσιάρας (Καβάλας)Βοηθοί: Δεδονάκης-Γεωργαντέλης (Καβάλας)
Α.Ε. Διδυμοτείχου (Χρήστος Μαυράκης):
Δόυλουδης, Παντελιδης, Θάνος (c), Πατιαλιακας, Γκιντίδης (44′ Καραγιάνης), Κούπας (64′ Γιαννόπουλος), Γκαϊδατζης (71′ Ιντζές), Βαρσαμιδης, Σαραντιδης, Παπουδης (71′ Μυσιούδης),Γκασιδης. Ορφέα Ξάνθης (Μπάμπης Χατζημεστής): Μανιάς, Τζαμπάζ, Χασάνογλου, Κριεζής, Μαυρόπουλος, Μελισσόπουλος Α., Παπαδόπουλος, Μελισσόπουλος Ν., Τορομανίδης (92′ Γκιούρτσης) , Χαλήλ(92′ Αχμέτ).



Συντάκτης Σοφιανός Κανταρίδης 25 Οκτωβρίου, 2020 17:57

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV