Να παραμείνει η Νοσηλευτική στο Διδυμότειχο βροντοφώναξαν κάτοικοι και φορείς

Συντάκτης Νewsroom 25 Οκτωβρίου, 2020 12:22

Να παραμείνει η Νοσηλευτική στο Διδυμότειχο βροντοφώναξαν κάτοικοι και φορείς

Με την τήρηση των μέτρων που προβλέπει η αναβάθμιση του Νομού Έβρου στο επίπεδο ασφαλείας 2 για την πρόληψη της «εξάπλωσης» της πανδημίας του κορονοϊού πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Διδυμότειχο η διαμαρτυρία της πρωτοβουλίας για την θωράκιση και αναβάθμιση της Νοσηλευτικής Διδυμοτείχου στον προαύλιο χώρο της σχολής.

Η συντονιστική ομάδα της πρωτοβουλίας εξέφρασε όλους τους λόγους που δικαιολογούν την παραμονή και ενίσχυση της σχολής στην πόλη του Διδυμοτείχου «απολαμβάνοντας» την αποδοχή των παρευρισκόμενων.


Κεντρικό σύνθημα της διαμαρτυρίας ήταν «Μην γκρεμίζετε το Κάστρο μας» και το παρόν έδωσαν εκπρόσωποι της τοπικής κοινωνίας μέσω των επικεφαλείς των δημοτικών παρατάξεων ενώ ο δήμαρχος Διδυμοτείχου κ. Χατζηγιάννογλου λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων εκπροσωπήθηκε από την Αντιδήμαρχο κ. Θεοδοσίου η οποία τόνισε πως δεν έχει χαθεί τίποτα για την διεκδίκηση για την παραμονή και αναβάθμιση της σχολής

Στην εκδήλωση βρέθηκαν και εκπρόσωποι των βουλευτών του νομού οι οποίοι δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν λόγω της συζήτησης που πραγματοποιείται στη Βούλη για την πρόταση δυσπιστίας στον υπουργό Οικονομικών κ. Σταϊκούρα . Για τον λόγο αυτό ο βουλευτής της ΝΔ κ. Δημοσχάκης έστειλε επιστολή η οποία και αναγνώστηκε και εκφράζοντας την στήριξη του στον αγώνα για την παραμονή και αναβάθμιση της Νοσηλευτικής στο Διδυμότειχο .Το παρόν όμως έδωσε και ως εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ ο κ.Μαλτέζος.Αίσθηση προκάλεσε η απουσία εκπροσώπου της περιφερειακής αρχής ενώ στην εκδήλωση το λόγο πήρε και ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Έβρου κ. Παπανδρούδης που μίλησε και με την ιδιότητα του καθηγητή της Σχολής.


Συντάκτης Νewsroom 25 Οκτωβρίου, 2020 12:22

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV