Προγράμματα ταινιών μικρού μήκους στο Μουσείο Μετάξης

Συντάκτης Ιουλία Νιχωρίτη 4 Νοεμβρίου, 2021 11:40

Προγράμματα ταινιών μικρού μήκους στο Μουσείο Μετάξης

Προγράμματα ταινιών μικρού μήκους για σχολικές ομάδες στο Μουσείο Μετάξης.

Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ) διοργανώνει προβολές επιλεγμένων ταινιών μικρού μήκους για μαθητές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, στο Μουσείο Μετάξης, στο Σουφλί, στο πλαίσιο της συνεργασίας του με το Παιδικό και Εφηβικό Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Αθήνας.

Οι προβολές πραγματοποιούνται από τον Νοέμβριο έως Δεκέμβριο 2021 (καθημερινά, εκτός Τρίτης, ώρες 10:00-14:00, κατόπιν προσυνεννόησης) και περιλαμβάνουν τέσσερα διαφορετικά προγράμματα, ανά ηλικιακή ομάδα, ωριαίας διάρκειας το καθένα. Οι μαθητές, μέσω του εκπαιδευτικού προγράμματος του Παιδικού και Εφηβικού Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου Αθήνας, ανακαλύπτουν τεχνικές κινηματογράφησης και εμβαθύνουν στους τρόπους αφήγησης.


Δείτε το πρόγραμμα προβολών ανά ηλικιακή ομάδα εδώ!

Λόγω των ειδικών συνθηκών η κάθε προβολή απευθύνεται σε ένα μόνο τμήμα ανά προβολή, ακολουθώντας όλους τους υγειονομικούς κανόνες και σύμφωνα με τις εγκυκλίους του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων. Οι εκπαιδευτικοί δύναται να λάβουν σχετικό υλικό προετοιμασίας κατόπιν προφορικού αιτήματός τους στο Μουσείο.

Είσοδος ελεύθερη. Απαραίτητη η προσυνεννόηση.

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Μουσείο, στο τηλέφωνο 25540 23700 (καθημερινά, εκτός Τρίτης, 10:00-17:00).

Μουσείο Μετάξης, (Ελευθερίου Βενιζέλου 73, Σουφλί).


Συντάκτης Ιουλία Νιχωρίτη 4 Νοεμβρίου, 2021 11:40

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV