Καθημερινότητα οι εξαπατήσεις πολιτών: Νέα περιστατικά σε Διδυμότειχο και Θάσο

Συντάκτης Νewsroom 4 Νοεμβρίου, 2021 11:52

Καθημερινότητα οι εξαπατήσεις πολιτών: Νέα περιστατικά σε Διδυμότειχο και Θάσο

Καθημερινότητα οι απάτες σε όλη την Ανατολική Μακεδονία και Θράκη με την Αστυνομία να ανακοινώνει σχεδόν κάθε μέρα νέες περιπτώσεις εξαπάτησεις πολιτών.

Οι δύο τελευταίες απάτες τους δράστες των οποίων αναζητούν οι αστυνομικές αρχές της περιοχής αφορούν ιδιοκτήτη καταστήματος σε οικισμό στην περιοχή του Διδυμοτείχου όπου επιτήδειος του αφαίρεσε το πόσο των 6.000 ευρώ και πολίτη στην Θάσο όπου δράστης του απέσπασε 3.286 ευρώ:

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών Αρχών για την ταυτοποίηση δράστη που διέπραξε απάτη σε βάρος ημεδαπού σε οικισμό του Έβρου

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών Αρχών για την ταυτοποίηση άγνωστου μέχρι στιγμής δράστη, ο οποίος την 1-11-2021, εξαπάτησε ιδιοκτήτη καταστήματος σε οικισμό του Έβρου. Αναλυτικότερα, ο δράστης
προσποιούμενος τον πελάτη και με το πρόσχημα αγοράς προϊόντος, επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον παθόντα και κατά διάρκεια της συνδιαλλαγής τους, χρησιμοποιώντας διάφορα τεχνάσματα και προφάσεις, κατάφερε να αποσπάσει τα τραπεζικά του στοιχεία, αφαιρώντας στη συνέχεια από τραπεζικό του λογαριασμό, τμηματικά, το χρηματικό ποσό των 6.000 ευρώ. Την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Διδυμοτείχου.


Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών Αρχών για την ταυτοποίηση δράστη που διέπραξε απάτη σε βάρος ημεδαπού στη Θάσο

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών Αρχών για την ταυτοποίηση άγνωστου μέχρι στιγμής δράστη, ο οποίος την 31-10-2021, εξαπάτησε ημεδαπό στη Θάσο.
Συγκεκριμένα, ο παθόντας εντόπισε αγγελία σε διαδικτυακή ιστοσελίδα την οποία είχε αναρτήσει ο δράστης, σχετικά με πώληση Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου και επικοινώνησε μαζί του. Κατά την επικοινωνία τους, ο δράστης χρησιμοποιώντας διάφορα τεχνάσματα και προφάσεις, κατάφερε να πείσει τον παθόντα να μεταφέρει μέσω τραπεζικού λογαριασμού συνολικά το χρηματικό ποσό των 3.286 ευρώ.


Συντάκτης Νewsroom 4 Νοεμβρίου, 2021 11:52

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV