ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΙΣΠΑΝΙΚΗΣ ΠΡΟΕΔΡΙΑΣ

Συντάκτης news 11 Ιανουαρίου, 2010 11:30

Το πρόγραμμα και τις πολιτικές προτεραιότητες της Ισπανικής Προεδρίας στο Συμβούλιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης θα παρουσιάσει ο Πρέσβης της Ισπανίας, Miguel Guertez Suarez, στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου που θα λάβει χώρα στα Γραφεία του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου (Αμαλίας 8, Σύνταγμα) την προσεχή Τετάρτη 13 Ιανουαρίου στην Αθήνα.



Την εκδήλωση συνδιοργανώνουν το Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα, η Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα και η Πρεσβεία της Ισπανίας στην Ελλάδα.

Την εκδήλωση θα χαιρετίσουν ο Διευθυντής του Γραφείου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα, Γιώργος Κασιμάτης και ο Επικεφαλής της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα, Ιερόθεος Παπαδόπουλος. Μαζί με τον Ισπανό Πρέσβη, του οποίου η χώρα ανέλαβε την Προεδρία στο Συμβούλιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης από 1ης Ιανουαρίου για το Α’ εξάμηνο του 2010, θα συμμετέχουν επίσης στο πάνελ οι Πρέσβεις του Βελγίου και της Ουγγαρίας, των οποίων οι χώρες θα διαδεχθούν κατά σειρά την Ισπανική Προεδρία και συμμετέχουν στον 18μηνο συντονισμό της Προεδρίας στο Συμβούλιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης.


Συντάκτης news 11 Ιανουαρίου, 2010 11:30

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV