ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

Συντάκτης news 9 Ιανουαρίου, 2010 13:02

ΘΕΜΑ1ο : «ΣΥΛΛΗΨΗ ENOΣ (1) ΑΛΛΟΔΑΠΟΥ ΔΙΑΚΙΝΗΤΗ ΚΑΙ ΜΙΑΣ (1) ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΡΙΑΣ»



Την 08-01-2010 και ώρα 11.00΄, στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κήπων, από άνδρες του Τελωνείου των Κήπων σε συνεργασία με Αστυνομικούς του Τ.Σ.Φ. Φερών, κατελήφθη οδηγός Ι.Χ.Ε. αυτ/του να μεταφέρει προς το εσωτερικό της Χώρας, επιμελώς κρυμμένη στα πίσω καθίσματα του οχήματος μία (1) λαθρομετανάστρια.

Κατασχέθηκε το ανωτέρω Ι.Χ.Ε. αυτ/το.

Οι συλληφθέντες παραπέμφθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημ/κών Αλεξ/πολης.

Την προανάκριση ενήργησε το Τ.Σ.Φ. Φερών.

ΘΕΜΑ 2ο : «ΣΥΛΛΗΨΗ ΔΥΟ (2) ΑΤΟΜΩΝ ΓΙΑ ΚΛΟΠΗ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ»

Την 08-01-2010 και ώρα 12.30΄, στις Φέρες , δύο (2) άτομα αφού παραβίασαν την πίσω είσοδο καταστήματος, εισήλθαν στο εσωτερικό του και αφαίρεσαν από την ταμειακή μηχανή κέρματα συνολικής αξίας διακοσίων (200,00€) Ευρώ. Κατά την προσπάθεια παραβίασης της θύρας έγιναν αντιληπτοί από άτομο που διαμένει στον επάνω όροφο, ο οποίος αφού πρώτα ειδοποίησε την Αστυνομία, τους καταδίωξε και με την συνδρομή των Αστυνομικών του Α.Τ. Φερών συνελήφθη ο ένας από τους δύο. Από την προανάκριση προέκυψαν και τα στοιχεία του δεύτερου ατόμου το οποίο και συνελήφθη.

Κατασχέθηκαν ένα (1) κινητό τηλέφωνο, ένα (1) διαρρηκτικό εργαλείο καθώς επίσης και κέρματα αξίας διακοσίων (200,00€) Ευρώ τα οποία παραδόθηκαν στην παθούσα.

Οι συλληφθέντες παραπέμφθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημ/κών Αλεξ/πολης.

Την προανάκριση ενήργησε το Α.Τ. Φερών.

ΘΕΜΑ 3o : «ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΡΙΩΝ (3) ΑΤΟΜΩΝ ΓΙΑ ΚΑΤΟΧΗ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ».

Την 08-01-2010 και ώρα 14.00΄, στην Αλεξ/πολη, Αστυνομικοί του Τ.Δ.Ν. Αλεξ/πολης, σε νομότυπη έρευνα που διενήργησαν σε οικία 29χρονου εντός της οποίας βρίσκονταν άλλα δύο (2) άτομα βρήκαν: α) Το υπόλοιπο ενός (1) αυτοσχέδιου τσιγάρου περιέχον μείγμα καπνού και κάνναβης συνολικού βάρους -0,8- γραμ., β) δύο (2) μεταλλικά κουτιά ατομικής μερίδας γάλακτος, με ίχνη διαλύματος ηρωίνης, γ) δύο (2) ναρκωτικά δισκία, δ) μία (1) αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία περιέχουσα ποσότητα λευκής ουσίας, προερχόμενη πιθανόν από δισκία άγνωστης σύνθεσης και προέλευσης, βάρους -0,7- γραμ. με την άμεση συσκευασία της και ε) μία (1) αυτοσχέδια συσκευασία περιέχουσα ποσότητα ηρωίνης , βάρους -0,8- γραμ. . με την άμεση συσκευασία της.

Οι ανωτέρω ναρκωτικές ουσίες κατασχέθηκαν.

Άπαντες συνελήφθησαν και παραπέμφθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημ/κών Αλεξ/πολης.

Την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Αλεξ/πολης.


Συντάκτης news 9 Ιανουαρίου, 2010 13:02

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV