Παγκόσμια Ημέρα του Ερυθρού Σταυρού

Συντάκτης Νewsroom 8 Μαΐου, 2020 11:49

Παγκόσμια Ημέρα του Ερυθρού Σταυρού

Με αφορμή τη σημερινή Παγκόσμια Ημέρα του Ερυθρού Σταυρού σας παραθέτουμε το μήνυμα του Προέδρου της Κεντρικής Διοίκησης Dr. Αντώνιου Αυγερινού:”Αγαπητές Ερυθροσταυρίτισες,Αγαπητοί Ερυθροσταυρίτες,Τη φετινή Παγκόσμια Ημέρα Ερυθρού Σταυρού και Ερυθράς Ημισελήνου, (την 8η Μαΐου), την αφιερώνουμε στη μάχη κατά της πανδημίας του κορονοϊού και χειροκροτούμε δυνατά.

Χειροκροτούμε δυνατά για να στηρίξουμε, ενδυναμώσουμε και ευχαριστήσουμε θερμά, τους εθελοντές και τους εργαζόμενους του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού για το τόσο σημαντικό έργο που προσφέρουν από την πρώτη στιγμή της κρίσης, αφανείς ήρωες και αρωγοί στην προσπάθεια της Πολιτείας.


Δίνουμε δυναμικό παρόν, τους θαυμάζουμε και τους χειροκροτούμε δυνατά, προκειμένου το χειροκρότημά μας να ακουστεί σε κάθε γωνιά του κόσμου σε ένδειξη ευγνωμοσύνης και συμπαράστασης.”

Ακολουθεί βίντεο της Διεθνούς Ομοσπονδίας Συλλόγων Ερυθρού Σταυρού και Ερυθράς Ημισελήνου (ΔΟΕΣ) για τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Ερυθρού Σταυρού/Ερυθράς Ημισελήνου.https://www.youtube.com/watch?v=IywfhahLhCw


Συντάκτης Νewsroom 8 Μαΐου, 2020 11:49

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV