Ορεστιάδα: Συναυλία με την Αναστασία Ζαννή

Συντάκτης Ιουλία Νιχωρίτη 6 Αυγούστου, 2021 10:20

Ορεστιάδα: Συναυλία με την Αναστασία Ζαννή

Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Πολιτιστικής Ανάπτυξης Ορεστιάδας, στο πλαίσιο της ανάμνησης των εγκαινίων της Ορεστιάδας φιλοξενεί τη διεθνή ερμηνεύτρια Αναστασία Ζαννή.

Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Πολιτιστικής Ανάπτυξης Ορεστιάδας, στο πλαίσιο της ανάμνησης των εγκαινίων της πόλης Ορεστιάδας στις 12 Αυγούστου, φιλοξενεί τη διεθνή ερμηνεύτρια Αναστασία Ζαννή στο Υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο Ορεστιάδας. Η παράσταση θα ξεκινήσει στις 21:00 και θα πραγματοποιηθεί τηρώντας όλα απαραίτητα μέτρα προστασίας που προβλέπει ο νόμος.

Λίγα λόγια για την Αναστασία Ζαννή…
Η Αναστασία Ζαννή που τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιείται στην Αμερική, συγκίνησε κάθε ελληνική ψυχή σε όλα τα πλάτη της γης ψάλλοντας με μοναδικό τρόπο τον εθνικό μας ύμνο στην Τελετή έπαρσης της ελληνικής σημαίας στον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821.

Για το φετινό καλοκαίρι έχει ετοιμάσει μια μοναδική συναυλία που θα ταξιδέψει σ’ ολόκληρη την Ελλάδα. Έστησε μια μουσική “Γέφυρα” για να ενώσει μελωδικά ανθρώπους από διαφορετικές χώρες, κουλτούρες, ηλικίες με κοινό «τόπο» το αληθινό συναίσθημα. Μια μουσική “Γέφυρα” που ενώνει διεθνείς επιτυχίες της μεγάλης οθόνης με πρωταγωνιστές τα τραγούδια και τις μελωδίες. Εμβληματικά Ελληνικά τραγούδια που όλοι έχουμε αγαπήσει , soundtracks που κέρδισαν το Όσκαρ ή που προτάθηκαν. Μελωδίες που μας συγκίνησαν και μας ταξίδεψαν.
Στη συναυλία της αυτή η Αναστασία θα μας ταξιδέψει μέσα από διαφορετικές μουσικές και κινηματογραφικές στιγμές όπως το “Μια πόλη μαγική”, “Οδός ονείρων”, “Τι είναι αυτό που το λένε αγάπη”, “Over The Rainbow”, “Moon River”, αλλά και το “Ποτέ την Κυριακή” του Μάνου Χατζηδάκι, μια διασκευή της “Μισιρλού” ή του “Ζορμπά” και τόσων άλλων αγαπημένων τραγουδιών.

Μία μοναδική συναυλία που μας ταξιδεύει στο παρόν, σεβόμενο την αυθεντικότητα των έργων και των δημιουργών με μια σημερινή προσέγγιση, ένα κάλεσμα να τραγουδήσουμε όλοι μαζί.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη.


Συναυλία, Αναστασία Ζαννή, Ορεστιάδα

Χορηγός Επικοινωνίας: ΡΑΔΙΟ ΕΒΡΟΣ


Συντάκτης Ιουλία Νιχωρίτη 6 Αυγούστου, 2021 10:20

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV