Ορέστης Ορεστιάδας – Εθνικός Αλεξανδρούπολης 0-3 (video,φωτορεπορτάζ)

Συντάκτης Νewsroom 6 Απριλίου, 2014 20:39

Ορέστης Ορεστιάδας – Εθνικός Αλεξανδρούπολης 0-3 (video,φωτορεπορτάζ)

Στο ντέρμπι της τέταρτης αγωνιστικής των play off της Α΄κατηγορίας της ΕΠΣ Έβρου κρίθηκε τελικά ο πρωταθλητής μιάς και ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης κέρδισε εύκολα μέσα στην Ορεστιάδα τον Ορέστη και στέφθηκε από τώρα πρωταθλητής Έβρου με δύο αγωνιστικές να απομένουν.Το παιχνίδι δεν διεκδικεί ιδιαίτερες δάφνες για την ποιότητα του μιάς και οι δύο ομάδες αλληλοεξουδετερώθηκαν σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού ο Εθνικός όμως ήταν ιδιαίτερα αποτελεσματικός μιάς και τις μόνο τρεις αξιοσημείωτες φάσεις που έκανε ευτύχησε  να της μετουσιώσει σε τέρματα(τα δύο στις αρχές πρώτου και δεύτερου ημιχρόνου)!Ο Ορεστής από την άλλη δεν κατάφερε να απειλήσει σε καμιά περίπτωση την εστία του Φυσέκη ουσιαστικά , έτσι μοιραία απογοήτευσε του πολλούς φιλάθλους που παρευρέθηκαν στο δημοτικό στάδιο Ορεστιάδας! Χωρίς προβλήματα κύλησε το παιχνίδι για τον διαιτητή  του αγώνα ο Κυριαζίδη με βοηθούς τους Σαββούδη και Χρήστου. Αναλυτικά:

5΄ΓΚΟΛ!!! 0-1 Στην πρώτη αξιοσημείωτη φάση του αγώνα ο Φλώρος εκτελεί κόρνερ η μπάλα βρίσκει στον Κιολέ μπερδεύει τον Οτέμπερη και καταλήγει στα δίχτυα!


45΄Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Θεμελάκη βρίσκει στο τείχος η μπάλα καταλήγει στον Πετρόπουλο Κ. που δεν πιάνει καλά το σουτ.

49΄ΓΚΟΛ!!! 0-2 Ωραία κάθετη του Καβατσικιώτη ο Αγγελάκης φεύγει στην πλάτη της άμυνας του Ορέστη και με ωραία λόμπα προλαβαίνει την έξοδο του Οτέμπερη και διπλασιάζει τα τέρματα της ομάδας του!

59΄Δυνατό σουτ του Φλώρου από μακρινή απόσταση λίγο πάνω από την εστία του Οτέμπερη.

70΄ΓΚΟΛ!!! 0-3 Πάλι ωραία συνεργασία Καβατσικιώτη -Αγγελακάκη ο πρώτος παίρνει μέτρα έξω από την περιοχή του Ορέστη και κάνει την κάθετη πάσα με τον δεύτερο και πάλι να μην αστοχεί  με τάκλιν αυτή την φορά!

85΄Λάθος απομάκρυνση του Φυσέκη παίρνει ο Κουτσούκης στο ύψος την μεγάλης περιοχής του Εθνικού και κάνει το  δυνατό σουτ που όμως περνά μακριά από την εστία του Εθνικού.

Ορέστης:(Λυμπερίδης Δ.) Οτέμπερης, Κοτζά, Κιολές (53΄ Καραγιάννης), Γουγουλιάς, Πατίδης, Πετρόπουλος Σ.,  Θεμελάκης (76΄ Σαραντίδης), Πετρόπουλος Κ., Λόλακας, Στέρεβ, Ρουσσίδης (76΄ Κουτσούκης).

Εθνικός:(Τσομλεκίδης Β): Φυσέκης, Θάνος, Τσικάκης, Μπαρμπαγιάννης. Δούπας, Καβατζικιώτης,Αμπραχαμιάν(60΄Σαραντάκης) , Κοιλιάρης, Δαμιανίδης, Φλώρος(67΄Νταλαπέρας), Αγγελακάκης (72’Ξενάκης )

Ρεπορτάζ:Δημήτρης Μηλίκας


Συντάκτης Νewsroom 6 Απριλίου, 2014 20:39

Δημοφιλή άρθρα

Ράδιο Έβρος TV